Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - CCIFR: Forumul economic franco-roman are loc pe 19 iunie la Bucuresti
CCIFR: Forumul economic franco-roman are loc pe 19 iunie la Bucuresti
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 14 Iun 2019 20:46
Forumul economic franco-roman, organizat de Camera de Comert si Industrie Romano-Franceza (CCIFR), va avea loc la data de 19 iunie 2019 la hotelul JW Marriott din Bucuresti. Evenimentul aduce in prim-plan proiectele economice, profesionistii si partenerii care au contribuit la convergenta Romaniei in cadrul Uniunii Europene, pe baza relatiilor bilaterale solide si durabile, creatoare de noi oportunitati. Potrivit organizatorilor, de-a lungul diferitelor momente ale zilei, care acopera sectoare-cheie ale cooperarii dintre Romania si Franta, vor fi analizate tendintele actuale, premise de creare de valoare adaugata in viitor.
"Avand la baza peste 30 de ani de cooperare, relatia economica franco-romana este fondata pe numeroase exemple de parteneriate de succes care au facilitat comertul bilateral, investitiile si, mai ales, dezvoltarea reciproca a companiilor romanesti si franceze. Pentru companiile franceze, Romania a reprezentat intotdeauna o piata mare si o oportunitate de dezvoltare, precum si o sursa de competitivitate globala prin accesul la talente. Pentru Romania, Franta este o sursa de inspiratie in domeniile industrial, tehnologic si de cercetare. Mai recent, companiile romanesti, in special cele specializate in noile tehnologii, au inceput sa se apropie cu indrazneala de piata franceza, o piata mai matura, in care digitalizarea si inovatia fac diferenta", au precizat reprezentantii CCIFR.
Agenda forumului este conturata pe doua paneluri, derulate consecutiv, sub motto-urile "Povesti care au schimbat Romania", respectiv "Inventam viitorul - proiecte care schimba jocul".
In cadrul primei sectiuni a evenimentului, "Povesti care au schimbat Romania", se vor pune in discutie competitivitatea Romaniei, piata fortei de munca din tara si mediul antreprenorial local, in timp ce a doua sectiune - "Inventam viitorul - proiecte care schimba jocul" - va trata subiecte precum inovare si frontiere, viziuni pentru viitor, investitii, energie si agricultura.
Pentru informatii suplimentare despre eveniment, agenda acestuia si lista completa de speaker si invitati, click aici!
 
 
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
ness project
BogArt
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
leviatan
noark
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
konsent
strabag nivel 1
Ubitech
concelex
rigips
CDS
Acvatot 2019
viarom
siniat

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander