Agenda Constructiilor
Sambata, 27 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Eden Capital: Ansamblul Cortina North, premiat la Romanian Property Awards 2023
Eden Capital: Ansamblul Cortina North, premiat la Romanian Property Awards 2023
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 19 Iul 2023 13:32
Proiectul Cortina North, dezvoltat de Eden Capital Development, a primit premiul “Residential Large Scale Development Romania”, din cadrul galei Romanian Property Awards 2023. Premiul sta sub tutela International Property Awards, avand ca jurizare pe Simon Hamilton, Christian Morris si Guy Medd, 3 oameni cu experienta vasta in acest proces International Property Awards, ce au venit din Regatul Unit - tara cu una dintre cele mai bune dezvoltari de Real Estate din punct de vedere al constructiei si sustenabilitatii - pentru a desemna castigatorii editiei de anul acesta din Bucuresti.
“Suntem onorati sa fim recunoscuti la nivel international pentru calitatea conceptului si constructiei unui proiect rezidential de mari dimensiuni, avand in vedere ca piata este foarte competitiva la aceasta categorie. A fost un proces de inscriere elaborat, incluzand detalii de natura juridica, financiara si de comunicare. E un lucru firesc pentru o competitie internationala de un asemenea calibru, fiind un eveniment de referinta in industria de real-estate din Romania, in cadrul careia au fost celebrati pasii impresionanti facuti in industrie. In principal, a fost evaluata intreaga activitate a companiei, sub forma unui „mini-audit”, cu evaluare pe baze palpabile si demonstrabile ale tuturor functiunilor implicate in cadrul competitiei internationale.” (Elena Dumitrache, Head of Sales Eden Capital Development)
„Activam sub licenta exclusiva International Property Awards, cel mai renumit program de premii din lume pentru toate aspectele industriei imobiliare. Prin ei, identificam cele mai inalte niveluri de realizare in domeniul imobiliar, dezvoltare, arhitectura, design interior si marketing, in toate sectoarele industriei, de la rezidential, office, comercial, concentrandu-ne pe servicii, durabilitate, standarde ridicate de viata, ergonomie, originalitate si creativitate.
Ceea ce seara de 29 Iunie 2023 a livrat pietei de Real Estate din Romania se poate concentra intr-un singur cuvant: “emotie”. Schimbarea de paradigma a fost marcata de organizarea primei editii Romanian Property Awards, cu un parcurs deloc usor. Suntem actorii unui an dificil, marcat de incertitudini, de o reasezare a pietei si a valorilor.” (Andrei Cristea, Managing Director Romanian Property Awards)
 
Investitii de aproape 1 milion de euro pentru spatiile verzi
Ansamblul Cortina North pune accent pe dezvoltarea sustenabilitatii, a spatiilor comune si a unei comunitati cat mai armonioase, prin facilitati integrate precum piste de alergare, bazin de inot, saune, cabinete de masaj, sala de fitness, studio de crossfit, pilates, aerobic si locuinte adaptate nevoilor actuale ale clientilor.
“Clienții au evoluat din punctul de vedere al așteptărilor în ceea ce privește o locuință nouă, iar facilitățile integrate, care oferă un confort emoțional și timp suplimentar, alături de dotările și finisajele superioare calitativ fac diferența. De aceea, atunci când se află în căutarea unei locuințe într-un ansamblu rezidențial nou, foarte mulți cumpărători deja înclină către alegerea unei astfel de locuințe, datorită standardului de viață pe care îl propune.
Ce am observat ca aduce un mare avantaj proiectelor este amenajarea spatiilor verzi - oamenii cauta locuri cat mai aerisite, imbinand confortul unui apartament in oras cu sentimentul unei locuinte cat mai aproape de natura. Astfel, pentru amenajarea spatiului verde din proiectul Cortina North la stadiul actual s-au folosit pana in prezent peste 10.000 de plante in stadii mature de dezvoltare care necesita servicii de mentenanta constanta, investitie ce s-a ridicat la peste 650.000 de euro, pe langa cheltuielile de intretinere.” (Elena Dumitrache, Head of Sales Eden Capital Development)
Eden Capital Development este o companie cu capital integral romanesc, prezenta pe piata rezidentiala din Bucuresti inca din anul 2009. Compania are in portofoliu, sub marca Cortina, cinci ansambluri construite deja sau aflate in curs de dezvoltare - Cortina Residence, Cortina Academy, Cortina North, Cortina Forest si Cortina 126.
Cortina North, localizat in zona Pipera si totalizand peste 1.500 de apartamente, a finalizat primele 2 faze ale proiectului si a lansat in iunie 2023 faza a treia. Ansamblul va beneficia de numeroase facilitati conexe, printre care 10.000 metri patrati de spatii verzi, un bazin semi-olimpic de inot, un centru de fitness, un centru de wellness si o pista de alergare, pe langa suita de furnizori internationali structurati in jurul unui concept de design arhitectural premiat.
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
theda mar
rigips
leviatan
viarom
Ubitech
concelex
strabag nivel 1
siniat
CDS
MAKITA
ness project
CONCEPT STRUCTURE
noark
EDIT-Structural

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander