Agenda Constructiilor
Miercuri, 08 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - EURO-CONSTRUCTII: Presedintele APMCR prezinta noile standarde UE de locuire
EURO-CONSTRUCTII: Presedintele APMCR prezinta noile standarde UE de locuire
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 29 Mar 2013 18:03
Claudiu Georgescu, presedintele Asociatiei Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania (APMCR) va prezenta, la editia din 2013 a Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii, informatii de actualitate despre noile materiale si concepte pentru implementarea conceptului de eficienta energetica a cladirilor. De asemenea, conferentiarul va informa audienta despre noile standarde europene pentru cladirile sustenabile, ce vor intra in vigoare la data de 1 iulie 2013 si in functie de care va trebui armonizata si legislatia interna. "La nivel international sunt disponibile deja pe piata materiale cu performante energetice deosebite, cum ar fi cele fabricate prin tehnologii nano. Acestea nu sunt, inca, disponibile pe plan local, insa estimam ca vor reprezenta noul trend in constructii. De asemenea, o alta tendinta europeana este reprezentata de utilizarea unor produse traditionale pentru izolare, cum ar fi pluta sau stuful", a declarat Claudiu Georgescu.
APMCR este activa pe o piata a materialelor de constructii evaluata anual la peste 3,5 miliarde euro. In prezent, asociatia are circa 30 de firme membre cu afaceri anuale de peste 500 milioane de euro. Companiile afiliate sunt lideri pe diferite segmente din domeniul materialelor de constructii, singura exceptie fiind piata cimentului, care are o organizatie proprie. De asemenea, APMCR reprezinta furnizorii din Romania in Consiliul European al Producatorilor de Materiale pentru Constructii.
***
Conferinta EURO-Constructii 2013, aflata la cea de-a doua editie, va avea loc la data de 14 mai 2013, la sala Atlas din cadrul Radisson Blu Hotel - Bucuresti. Si in acest an, lucrarile evenimentului se vor desfasura in paralel cu cele ale Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra (aflata la editia a cincea). Programul ambelor manifestari va fi conceput astfel incat sa raspunda cerintelor de comunicare ale specialistilor bransei de constructii si sectoarelor conexe, inca o data accentul urmand a fi pus pe initiativele de dezvoltare a imobilelor sustenabile si pe dezvoltarea durabila din ramura de constructii. Pentru informatii suplimentare, www.euroconferinte.ro
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTeraSteelACADCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere