Agenda Constructiilor
Luni, 22 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - FACTORY 4.0: Prima expoconferinta hibrid cu Realitate Augmentata 3D din Romania
FACTORY 4.0: Prima expoconferinta hibrid cu Realitate Augmentata 3D din Romania
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 19 Oct 2020 14:58
Pe 13 octombrie 2020, 15 experti internationali, lideri de opinie, reprezentanti ai institutiilor guvernamentale si organizatiilor patronale, alaturi de peste 1.000 de participanti online & offline au fost prezenti la Factory 4.0, prima expoconferinta hibrid cu Realitate Augmentata 3D din Romania.
Speakerul principal la Factory 4.0 a fost celebrul futurolog Gerd Leonhard, CEO al The Futures Agency si unul dintre cei mai cunoscuti si influenti autori si speakeri din sectoarele tehnologiei, telecom, marketing & media, care a vorbit despre cum va arata economia viitorului. Alaturi de Gerd Leonhard, printre speakerii-cheie ai Factory 4.0 s-a aflat Lorena Ionita, Deputy Head of Unit al Comisiei Europene, care a prezentat detalii concrete despre noua strategie UE pentru industrie si despre oportunitatile pe care firmele romanesti le pot accesa din fonduri europene.
"Feedback-ul pe care l-am primim de la participanti este intens si pozitiv. Pentru marea majoritate a o fost, in primul rand, o experienta noua, surprinzatoare, in care au avut posibilitatea sa participe la o conferinta internationala cu informatii de calitate ancorate in realitatea socio-economica actuala si, mai mult decat atat, cu posibilitatea de a explora prima expozitie cu Realitate Augmentata din Romania", a declarat Marius Haratau, CEO Factory 4.0
Digital Skills & Industry 4.0, tema generala a conferintei, a fost dezvoltata din perspectiva transformarii digitale, a tehnologiilor, a competenetelor digitale, a masurilor publice de stimulare, sustinere si finantare a proiectelor de digitalizare.
In cadrul evenimentului, prezentat de cunoscutul jurnalist George Buhnici, au mai fost prezentate informatii esentiale despre proiectele de digitalizare, de la automatizare si Big Data & Analytics, la Integrarea sistemelor, Simularea realitatii, Internet of things, Securitatea Cibernetica, Servicii Cloud, Print 3D si Realitatea Augumentata, de catre o serie de experti de la cele mai importante companii care promoveaza conceptul si elemente specifice Industry 4.0.
Factory 4.0 este o companie de consultanta digitala si formare in management industrial si Industry 4.0. Initiativa nationala se pozitioneaza ca un catalizator pe piata romaneasca de formare si consultanta in domeniul transformarii digitale.
Potrivit organizatorilor, inregistrarile de la cea mai recenta editie a Factory 4.0 vor fi disponibile gratuit pe pagina web a expoconferintei.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
quadratum
SIGM
ness project
rigips
noark
strabag nivel 1
SSAB
leviatan
concelex
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
theda mar
CDS
siniat
BogArt
Acvatot 2019
viarom
Arduro
MAKITA
konsent

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
econet
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander