Agenda Constructiilor
Joi, 01 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - HILTI: Seminar tehnic de larg interes in Cluj-Napoca
HILTI: Seminar tehnic de larg interes in Cluj-Napoca
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 27 Mai 2016 07:07
La data de 27 mai a.c., incepand cu ora 13:30, sala de conferinte a Grand Hotel Napoca, din municipiul Cluj-Napoca, devine gazda seminarului tehnic intitulat „Proiectarea sistemelor de ancorare in zone seismice”. Evenimentul, ce se anunta a fi unul de larg interes pentru specialisti, este organizat de Hilti Romania, in colaborare cu Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) si are ca obiectiv „familiarizarea profesionistilor din domeniul constructiilor cu noutatile referitoare la sistemele de ancorare, mecanice si chimice, in beton, la armaturile post-instalate si la proiectarea ancorajelor in zonele seismice”, dupa cum se arata intr-un comunicat al companiei Hilti.
In deschiderea lucrarilor seminarului tehnic, de la ora 14:00, Philippe Guillouet, General Manager al Hilti Romania, va prezenta activitatea grupului, dupa care ing. Bogdan Buca si ing. Ioan-Pintea Ungurean, Field Engineers, vor expune celor prezenti in sala temele „Sisteme mecanice si chimice de ancorare in beton - calcul conform ETAG 001, Anexa C, EOTA TR 027” si „Calculul ancorajelor la solicitari din seism - reglementari europene in domeniu: EOTA TR 045”. Dupa o pauza de cafea, de la ora 16:20, ing. Cosmin Gafton, Field Engineer, va prelua microfonul pentru a purta discutii despre „Armaturi post-instalate - calcul conform Eurocode 2, EOTA TR 023, metoda Hilti HIT Rebar”, iar intre orele 17.00 si 17.30 acelasi amfitrion va sustine concluziile cu care se finalizeaza seminarul tehnic al Hilti Romania.
Potrivit organizatorilor, participarea la eveniment este gratuita, fiind astfel invitati in auditoriu toti specialistii interesati de sistemele de ancorare mecanice si chimice in beton, de legislatia nationala si din UE pentru acest segment, inclusiv privind noile recomandari europene pentru calculul ancorajelor in zone seismice, respectiv de diversele metode de calcul pentru armaturile post-instalate.
***
Dupa cum sustin managerii sai, grupul Hilti este recunoscut la nivel international printre liderii ce se preocupa de dezvoltarea solutiilor cu valoare adaugata pentru industria constructiilor. Hilti colaboreaza cu profesionistii din domeniul constructiilor, atat in faza de proiectare cat si in etapele de executie, oferind solutii sigure, economice si simplu de pus in opera. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
man and machinehiltiALLBIMvailantVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
grundfos
leviatan
CDS
ERBASU CONSTRUCT
viarom
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
BALTIC
Ubitech
leviatan
MAKITA
rigips
theda mar
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023