Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - IEAS: Noutati din industrie, prezentate la targ
IEAS: Noutati din industrie, prezentate la targ
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 01 Sep 2014 16:00
In 2014, societatea Automatica a demarat procesul de omologare a doua familii de celule, cu dulapurile din elemente demontabile, echipate cu carucior debrosabil cu actionare electrica, modelele reprezentative ce vor fi testate conform IEC 62271-200 fiind celula de 12 kV, 31,5 kA, 2500 A cu front de 675 mm si celula de 24 kV, 25 kA, 2500A cu front de 800 mm. Recent, Automatica a adaugat in oferta un nou echipament de medie tensiune, respectiv celula de medie tensiune de 6 kV, cu separator si sigurante fuzibile, pentru racordarea generatoarelor electrice de mare putere la obiective economice din zone neelectrificate, echipament cu grad de dificultate ridicat. In luna februarie 2015, compania aniverseaza 55 de ani de activitate in industria locala de instalatii si echipamente electrice.
Incepand din luna august 2014, producatorul de cabluri electrice Lapp Kabel Romania (fosta Coelco Trade, actualmente subsidiara grupului german Lapp Kabel Holding AG) a lansat cablurile Olflex Servo 2YSCYK-JB BK. Mantaua neagra este confectionata dintr-un material PVC special aditivat de tip TM2, astfel incat sa poata rezista la radiatiile ultraviolete si la pozarea prin ingropare directa, neprotejata. Cablul este destinat conexiunilor intre convertizoarele de frecventa si motoare, avand o capacitate specifica redusa si un sistem de ecranare dublu pentru reducerea interferentelor electromagnetice. Pentru frecventele inalte, ecranul este constituit din folie aluminizata, iar pentru frecventele joase s-a folosit impletitura de lite de cupru stanat. Capacitatea redusa a cablului permite conexiuni cu lungimi mai mari fata de cele ale cablurilor ecranate normale.
O alta inovatie este prezentata la IEAS 2014 de Schneider Electric, fiind dedicata preponderent sectorului constructiilor, respectiv telecomanda radio Harmony eXLhoist, ce reprezinta o noua solutie completa pentru controlul intuitiv si fiabil al podurilor rulante si macaralelor. Printre avantajele produsului se afla posibilitatea de a fi actionat cu o singura mana, oprirea de urgenta, conectare prin wireless, certificare SIL3 si disponibilitate mare prin 30 de ore de functionare continua pentru o incarcare a bateriei de doar 15 minute. Un alt sistem nou, promovat de Schneider Electric, este regulatorul de temperatura pentru controlul temperaturii in aplicatiile de incalzire si racire din procesele industriale. Acesta are o durata nelimitata de utilizare, printre proprietatile produsului aflandu-se functionarea silentioasa cu releele statice Zelio SSR. Compania cu capital francez prezinta in cadrul IEAS si o noua gama de senzori de presiune - OsiSense XMLR si traductoarele de presiune si presostate - IP65/IP67, pentru controlul si masura nivelelor de presiune sau depresiune in sisteme hidraulice sau pneumatice, intre -1 si 600 de bari.
Grupul german Weidmüller, lider mondial in furnizarea de sisteme de conectivitate electrica, promoveaza in cadrul evenimentului noul produs Wipro - interfata de testare a protectiei retelelor electrice si a tehnologiilor de automatizare. In sistemele de inalta tensiune si de alimentare cu medie tensiune a utilitatilor de putere si a companiilor industriale, echipamentele de protectie detecteaza anumite defecte de alimentare. Componentele afectate ale sistemului sunt izolate de partile neafectate prin intermediul intrerupatoarelor de circuit. Dispozitivele de protectie trebuie sa fie verificate la intervale regulate, pentru a se asigura ca acestea funcționeaza in mod corespunzator. Cu interfata de testare Wipro Weidmüller se pot reduce considerabil timpul si costurile necesare acestei testari. Wipro este introdus in circuitul secundar, intre releul de protectie si transformator sau in partea de semnal si permite releelor de protectie sa fie in siguranta, simplu testate si ajustate cu ajutorul unei fise de testare codificata si standardizata. Printre avantajele interfetei, se afla: grad ridicat de adaptabilitate, manevrabilitate usoara, rapiditate in testare si in conditii de siguranta, posibilitate de utilizare in mai multe scopuri si functionare fiabila. Weidmüller acorda asistenta clientilor si partenerilor din intreaga lume cu produse, solutii si servicii in domeniul industrial al energiei, semnalelor si datelor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
Acvatot 2019
viarom
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
rigips
noark
FRONTALE
MAKITA
concelex
CDS
leviatan
theda mar
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander