Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - IEAS: Targul devine un eveniment Smart
IEAS: Targul devine un eveniment Smart
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 31 Aug 2015 18:50
In intervalul 8 - 11 septembrie 2015, Palatul Parlamentului, din Bucuresti, isi deschide portile pentru a deveni gazda targului International Electric & Automation Show (IEAS), eveniment aflat la editia a XI-a si in cadrul caruia participa mai mult de 95 de companii din industria de echipamente electrice si automatizari. In acest context, timp de patru zile, redactia revistei Agenda Constructiilor isi invita partenerii de afaceri la expozitie, in cadrul standului deschis in Sala I.C. Bratianu, unde vizitatorii vor putea consulta editia septembrie 2015 si cele anterioare ale publicatiei, primind un bonus la completarea talonului de abonament.
Referindu-se la amploarea evenimentului, organizatorul DK Expo sustine ca editia actuala a expozitiei aduce in prim plan un concept inovator pentru piata din Romania - conceptul Smart City, astfel incat IEAS devine un eveniment Smart pentru industrie. „Smart City este un concept foarte dinamic, un proces de transformare continua prin inovare tehnologica, urbanistica si manageriala, un concept ce inglobeaza elemente ce fac ca orasele sa raspunda rapid cerintelor noastre, ca locuitori. Un oras Smart poate fi descris ca unul dotat cu urmatoarele atribute: cladiri inteligente, mobilitate inteligenta, infrastructura inteligenta, tehnologie inteligenta, energie inteligenta, cetateni inteligenti, conducere si educatie inteligente. Am ales sa definim conceptul sub aceste atribute, ce sunt in stransa legatura cu tehnologiile si industriile pe care evenimentul IEAS le abordeaza. Editia din acest an isi propune constientizarea conceptului de Smart City si promovarea tehnologiilor inteligente. Una din surprizele placute ale editiei din acest an o reprezinta numarul mare al companiilor din strainatate, fiind prezente societati din Bulgaria, Cehia, Italia, Germania, Polonia, Turcia si Ungaria. Companiile straine sunt interesate sa isi deschida filiale in Romania si sa-si gaseasca distribuitori si parteneri de incredere”, se arata intr-un comunicat al DK Expo.
Zona speciala dedicata workshop-urilor, in sala I.C. Bratianu
Referindu-se la specificul pietei de sisteme si instalatii electrice, organizatorii IEAS considera ca aceasta se caracterizeaza prin importul de solutii si echipamente avansate. „Industria actuala pune accentul pe eficienta energetica si pe solutiile si metodele de combatere a poluarii. Printre noutatile acestui an, prezentate la targ, amintim aplicatiile inovatoare dedicate oraselor, managementului de trafic, automobile electrice, iluminatului inteligent, tehnologii fara fir pentru o mobilitate crescuta, sisteme de automatizare industriala, contoarele inteligente, cabluri rezistente in mediile extreme si multe altele”, a declarat Mihaela Grigore, Project Coordinator, PR & Organisation al DK Expo.
In acceptiunea organizatorilor sai, evenimentul IEAS este unul complex, ce imbina zona de expunere cu aria dedicata evenimentelor conexe – conferinte, demonstratii si workshop-uri –, dar si cu elemente de show. Astfel, la Palatul Parlamentului este amenajata o zona speciala dedicata workshop-urilor, in sala I.C.Bratianu, iar cu acest prilej 10 companii vor prezenta probleme si solutii pentru industrie, ingloband solutii smart pentru afaceri, solutii urbane pentru mangement si infrastructura, iluminat smart, precum si tehnologii pentru celule de medie tensiune si solutii pentru transformatoarele de putere.
Organizatorii mai anunta si ca, in prima zi a targului, va avea loc conferinta cu numele "Bucuresti pe ruta Smart City" acest eveniment focalizandu-se pe un studiu de caz cu subiecte precum: "Proiecte Smart in Municipiul Bucuresti: Centrul de Management Integrat pentru Situatii de Urgenta / Calea Victoriei - un spatiu pentru biciclisti si pietoni" alaturi de proiectele smart realizate deja in Ierusalim, Buenos Aires, Hamburg si Londra. Conferinta va avea loc in sala Nicolae Balcescu a Palatului Parlamentului si va incepe la ora 11.00, accesul fiind liber. La randul lor, sesiunile de workshop  se vor desfasura in sala I.C.Bratianu, la standul C3, in perioada 8 – 11 septembrie 2015, in intervalul orar 10:00 – 18:00.
***
Ca si anul trecut, IEAS 2015 va avea la dispozitie o suprafata de peste 3.600 mp, in salile Unirii, Take Ionescu si I.C. Bratianu. Targul este sustinut de 12 asociatii nationale, trei parteneri internationali 45 de organizatii media, respectiv trei furnizori, iar la editia din 2014 au participat circa 87 de firme expozante. Accesul la actuala editie este liber si se poate face si prin completarea unei invitatii online, programul de vizitare a targului fiind cuprins intre orele 10:00 si 18:00, cu exceptia ultimei zile a evenimentului, cand expozitia isi va inchide portile la ora 16:00. Accesul in Palatul Parlamentului se face dinspre Calea 13 Septembrie, intrarea E1/B3. Pentru a completa invitatia online, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelACADALLBIMCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere