Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - INNOCONSTRUCT: Forumul ce semnaleaza prioritatile in constructii, pe 29-30 mai
INNOCONSTRUCT: Forumul ce semnaleaza prioritatile in constructii, pe 29-30 mai
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 27 Mai 2024 14:02
Clusterul Technology Enabled Construction – TEC va invita in perioada 29-30 mai la noul centru de conferinte al UTCB, la cea mai importanta conferinta internationala organizata in Romania privind inovarea si digitalizarea in constructii, INNOCONSTRUCT, aflata la cea de-a patra editie. Aceasta editie este organizata cu sprijinul Constructii Erbasu SA si Leviatan Group.
In acest an este invitat in deschiderea evenimentului domnul Prim Ministru Marcel Ciolacu, alaturi de presedintele clusterului, domnul Cristian Erbasu si de rectorul UTCB, domnul prof. dr. ing. Radu Vacareanu.
De asemenea, in cadrul panelurilor si al meselor rotunde, alaturi de lideri de companii si de asociatii profesionale sau parteneri sociali, vor participa si reprezentanti ai mai multor institutii din administratia centrala si regionala, cum ar fi: Florin Spataru, Consilier de Stat Cancelaria Prim Ministrului, Anca Ginavar, Director in cadrul MDLPA, Tania Grigore, Director in cadrul MMSS, Nicoale Toderas, Consilier Superior MIPE, Dumitru Nancu, Director General FNGCIMM, Dan Nicula, Director General ADRBI, Liviu Musat, Director General ADR Sud Muntenia si alti reprezentanti ai Guvernului.
”Cu o contributie de 8% din PIB, sectorul constructiilor trebuie sa fie o prioritate pentru orice guvern, asa cum noi, cei din industrie, trebuie sa fim constienti ca avem o responsabilitate uriasa, cu atat mai mult cu cat in aceasta decada se urmareste, la nivel european, tranzitia catre constructii verzi si transformarea digitala in toate sectoarele. Clusterul TEC vine sa sprijine atat industria, cat si guvernul, in atingerea acestor obiective. Iar conferinta INNOCONSTRUCT este forumul principal in care semnalam, anual, prioritatile sub aceste aspecte.” Cristian Erbasu, Presedinte Cluster TEC.
”Digitalizarea si inovarea sunt cuvintele cheie, ca de obicei, iar majoritatea discutiilor vor lua in considerare aceste subiecte principale. Un al treilea subiect care este de maxima importanta este resursa umana si toate provocarile care sunt legate de calificari, upscaling, reducerea migratiei, integrarea imigrantilor din diferite culturi, cresterea motivatiei, integrarea noilor tehnologii si reducerea reticentei fata de adoptie. Nu in ultimul rand, ramanem la fel de interesati de eficienta energetica si de economia circulara.” Rodica Lupu, Director Cluster TEC.
Aici gasiti agenda evenimentului. Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numarul de telefon 0747680362.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
MAKITA
leviatan
siniat
theda mar
Acvatot 2019
viarom
ERBASU CONSTRUCT
noark
Ubitech
quadratum
konsent
concelex
CDS
ness project
rigips

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander