Agenda Constructiilor
Marti, 18 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Metal Show & TIB, cea mai mare expozitie pentru prelucrarea metalelor, incepe maine
Metal Show & TIB, cea mai mare expozitie pentru prelucrarea metalelor, incepe maine
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 08 Mai 2023 13:42
Marti, 9 mai 2023, incepe METAL SHOW & TIB, cea mai mare expozitie din Romania pentru prelucrarea metalelor, tehnologiilor si echipamentelor industriale organizata de ROMEXPO si EUROEXPO Fairs, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania. Editia din acest an ii are ca parteneri pe ASR (Asociatia de Sudura din Romania) si FEPA-CM (Federatia Patronala din Industria Constructiilor de Masini).
Expozitia are loc in perioada 9-12 mai la ROMEXPO, pavilionul B2.
Timp de 4 zile, zeci de echipamente si utilaje vor fi in functiune la METAL SHOW & TIB, printre care 9 fiber-lasere pentru debitare table si tevi si 22 centre de prelucrare prin aschiere. Mari producatori mondiali, furnizori si distribuitori din Romania si strainatate va asteapta in cel mai mare HUB al industriei tehnice cu noutati si lansari de echipamente in premiera pentru piata din Romania, tehnologii de ultima ora, o gama extinsa de servicii, oferte speciale, discounturi exclusive pe perioada targului si multe surprize.
Expozitia numara peste 170 de companii din 18 tari: Belgia, Bulgaria, China, Elvetia, Germania, Israel, Italia, Marea Britanie, Moldova, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Ceha, Romania, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria.
Ce inovatii poti vedea la METAL SHOW & TIB 2023
- Primul laser din lume care are abilitatea de a modula fasciculul laser in timpul procesarii (tehnologie LBC, standurile 14-15 AMADA)
- Sistemul inovator de taiere cu laser 2D cu optica volanta OPTIPLEX 3015 Fiber III 6 kW (standurile 100-101, YAMAZAKY MAZAK)
- Demonstratii LIVE cu tehnologii de taiere laser de ultima generatie in sudare si debitare CNC (standurile 7-8, PLASMASERV)
- Cele mai noi echipamente GWEIKE LASER (standurile 12-13, GWEIKE)
- CNC de debitat cu laser model HS G3015C, 1.500W fibra optica (stand 46, ADLINE INDUSTRIES)
- Masina de debitare cu fibra laser si full protectie Bodor C4 (6kW) si masina de taiat table si tuburi cu laser A3T (3kW) (stand 3, MEPRO UTILAJE / JINAN BODOR)
- Lasere Debitare Teava VersyCNC din seriile T si HM (stand 43, VERSYCNC TECH)
- Premiera pentru piata din Romania: Masina de masurat lungimi completa, de mici dimensiuni KLM 120 (lansare in standul 61, METROMAT)
- Sistemul de masurare cu laser pentru masini-unelte CNC LC50-DIGILOG, unic la nivel mondial pentru masurarea fara contact si monitorizarea sculelor in cele mai dure conditii (stand 60, BLUM-NOVOTEST)
- Lansarea noii versiuni a CAMWorks 2023: INMAACRO ofera o promotie speciala care va ajuta sa economisiti pana la 50% la achizitionarea de licente noi pentru modulele disponibile in oferta. (stand 70, INMAACRO)
- Noul scanner T-SCAN Hawk, scanul laser 3D de ultima generatie (discount 3% pentru comenzile lansate la standul din cadrul targului) si Microscopul digital ZEISS Smartzoom 5, o inovatie in lumea microscopiei digitale - promotie speciala pe durata targului (stand 70, INMAACRO)
- UltiMaker S7, cea mai recenta si mai avansata imprimanta 3D de la UltiMaker (stand 130, ADMASYS)
- Prima masa rotativa NC din noua serie standard imbunatatita MK 200 (stand 121, KITAGAWA EUROPE)
- Cele mai noile modele de produse KNIPEX, lider mondial in productia de clesti de uz profesional, lansate la inceputul lunii aprilie la nivel worldwide. (stand 108, KNIPEX)
- Imprimanta industriala 3D Zortrax Endureal, care face piese din otel inoxidabil 316L de calitate chirurgicala, sau din otel 17-4 calit prin precipitare (stand 82, ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO)
- Cei mai noi coboti FANUC din seria CRX, precum si centrul vertical ROBODRILL din noua generatie (stand 52, FANUC)
- Variaxis C600, un Centru Vertical cu posibilitate de prelucrare in 5 axe continue, care ofera valoare maxima si operare facila datorita structurii sale rigide si a celui mai rapid CNC din lume (standurile 100-101, YAMAZAKI MAZAK)
- Rotopoint, dulapul inteligent de gestionare al sculelor aschietoare si a consumabilelor (stand 48, ROMSAN)
- Masina de debavurat Galaxy, cu dublu sens (stand 96, EURO ABRAZIVE)
- Masina compacta de debitare de la KOIKE (stand 59, FURITECH)
- Noul uscator rotativ RT250Euro-DH (cerere de brevet depusa). Noul Multishape, cu forma inovativa de suport abraziv din ceramica. (stand 63, ROSLER)
 
Alte beneficii pentru vizitatori
- Discounturi de pana la 10% pentru produsele cumparate in perioada targului
- Tombole cu premii (in standurile KNIPEX si HOFFMANN)
- Traininguri gratuite si asistenta la plasarea in productie a echipamentelor achizitionate pe perioada targului (MOTOFIL si INMAACRO)
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
siniat
rigips
konsent
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CDS
viarom
MAKITA
ness project
Ubitech
theda mar
quadratum
EDIT-Structural
noark
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
leviatan

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
econet
AICPS_30
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander