Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - nZEB goes Passive: Traseul de la nZEB la casa pasiva, in noiembrie, in Cluj-Napoca
nZEB goes Passive: Traseul de la nZEB la casa pasiva, in noiembrie, in Cluj-Napoca
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 10 Oct 2023 15:38
Evenimentul "nZEB goes Passive" ("de la nZEB la Casa Pasiva"), dedicat constructiilor eficiente energetic, va avea loc in perioada 10-12 noiembrie 2023, la Sala Polivalenta BT Arena din Cluj-Napoca. Organizator este ing. Marius Soflete, inginer constructor de structuri din lemn, proiectant specializat de case pasive si trainer si creator de continut educational in domeniul constructiilor eficiente energetic, alaturi de echipa sa de la soflete.ro si partenerii sai. Prin evenimentul din acest an, organizatorii isi propun sa pregateasca viitorul caselor pasive in Romania si sa parcurga, alaturi de participanti si invitati, pasii de la nZEB la casa pasiva, prin workshopuri aplicate si conferinte tehnice cu experti locali si internationali din domeniu.
"Am fost inspirati de evenimentul pe care l-am organizat anul trecut, nZEB roadshow 2022 Cluj-Napoca, care ne-a surprins pe toti: 4.000 de vizitatori din toata tara (desi ne asteptam la 1.500), 50 de expozanti, 30 de conferinte tehnice si workshopuri. Ce am remarcat cu predilectie, insa, a fost o sete de interactiune pe care toata lumea a manifestat-o, o dorinta acuta de pus mana si discutat fizic cu cineva si de gasit raspunsuri la intrebari specifice despre constructii eficiente energetic si de calitate. Am vazut clar ca, pe langa efectul catalizator al online-ului si al materialelor video, evenimentele offline intaresc si accelereaza transformarea industriei constructiilor, pe care ne-o dorim cu totii. Asa ca vrem sa facem o traditie in Romania si sa organizam, macar o data pe an, un eveniment despre constructii eficiente energetic, in care sa-i aducem laolalta pe toti cei implicati in tot procesul de construire: beneficiari, arhitecti si ingineri proiectanti, mesteri, meseriasi, constructori si producatori de materiale de constructii, dezvoltatori imobiliari si autoritati publice, asa cum am tot vazut la evenimentele de profil din afara tarii", a declarat ing. Marius Soflete.
In premiera, in cadrul evenimentului din acest an "nZEB goes Passive", o buna parte din standuri si o scena pentru workshopuri va fi dedicata segmentului tamplariilor, respectiv producatorilor de tamplarie
"Tamplariile sunt pentru mine o pasiune, pe langa meseria in sine de constructor si de proiectant de case pasive, pentru ca sunt o componenta importanta, dar si sensibila intr-o constructie, si montajul tamplariilor a fost unul dintre cele mai documentate teme pe care le-am abordat pe canalul meu de Youtube, alaturi de studiile tehnice pe care le-am realizat - precum acest studiu de montaj. Eu cred mult in educatie si in informare corecta, un lucru de care aceasta piata are mare nevoie. «nZEB goes Passive» este un eveniment mixt, dedicat tuturor celor din domeniul constructiilor, pentru ca e nevoie de conexiune si de lucru interdisciplinar", a precizat ing. Marius Soflete.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri la eveniment, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMSISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
noark
leviatan
siniat
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
ness project
strabag nivel 1
konsent
viarom
EDIT-Structural
concelex
quadratum
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
rigips
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander