Agenda Constructiilor
Joi, 09 Februarie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - REHAU: Brandul, recunoscut ca lider global in productia si utilizarea polimerilor
REHAU: Brandul, recunoscut ca lider global in productia si utilizarea polimerilor
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 08 Oct 2021 10:56
Grupul REHAU a primit premiul Global Brands Magazine "Leading Polymer Manufacturing and Applications Brand - Global", fiind recunoscut, astfel, ca marca lider in producerea polimerilor si aplicatiilor specifice, la nivel global. Distinctia i-a fost acordata in cadrul celei de-a noua editii a competitiei internationale, organizate de publicatia britanica Global Brands Magazine (GBM), la categoria "Manufacturing Awards".
In competitia pentru premiu, REHAU a fost selectat dintr-un grup de candidati puternici, toti fiind recunoscuti pentru serviciile unice si exceptionale din sectoarele lor de productie.
Dupa castigarea titlului, grupul REHAU figureaza pe site-ul GBM la categoria "Manufacturing Awards" (Premii pentru productie) alaturi de alte marci cunoscute, precum Daimler, Infineon, Tesla si Samsung.
"Premiul din categoria «Manufacturing Awards» este o mare onoare pentru grupul nostru de companii. Sunt mandru ca angajamentul incredibil al expertilor REHAU, care reprezinta piatra de temelie a acestui succes, a fost recunoscut de Global Brands Magazine si onorat cu acest premiu. Pentru noi, titlul nu este doar o confirmare a realizarilor noastre de pana acum, ci serveste si ca un stimulent pentru idei si proiecte inovatoare cu care vom continua sa cream solutii exceptionale pentru clientii din intreaga lume si in viitor!", a declarat Dr. Veit Wagner, presedintele grupului REHAU, dupa castigarea premiului.
Global Brands Magazine este o revista online de top care ofera cititorilor din peste 190 de tari opinii, sondaje si stiri despre cele mai importante marci din intreaga lume. In fiecare an, GBM decerneaza o serie de premii companiilor care s-au distins in industrie prin servicii exceptionale si o viziune unica: Premiile Global Brands Magazine. Pentru a asigura un proces de premiere corect, GBM colaboreaza cu o agentie de cercetare externa independenta.
Lista castigatorilor din acest an ai premiilor GBM poate fi consultata aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMman and machineVideoConfAC-iulMESENBURGTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
IN CURAND, prima editie
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
MAKITA
BMI_Icopal
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
CDS
BALTIC
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
rigips
FRONTALE
hilti
CELCO 2020
viarom
Acvatot 2019
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023