Agenda Constructiilor
Vineri, 08 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - SEE REAL ESTATE: Evenimentul isi deschide portile in data de 16 mai
SEE REAL ESTATE: Evenimentul isi deschide portile in data de 16 mai
Expozitii & Conferinte Publicat de Simona Ene 25 Apr 2013 13:43
In data de 16 mai a.c., in cadrul Hotelului Athenee Palace Hilton, din Capitala, va avea loc gala premiilor SEE Real Estate, aflata la cea de-a VIII-a editie. In cadrul evenimentului - organizat de compania EuropaProperty - vor fi premiate proiecte, companii si specialisti din Europa de Sud-Est cu activitate remarcabila in domeniul dezvoltarii imobiliare. „Liderii pietei vor concura pentru premiile din categoria «Proiectul Anului» in sectoarele de birouri, retail si industrial, obiectivele fiind evaluate din punct de vedere al designului, eficientei constructive, calitatii constructiei si a amplasamentului, interesului fata de mediul inconjurator si succesului comercial. In plus, pentru a recunoaste maturitatea pietei din Europa de Sud-Est, premiile din acest an includ categoria «Green Buildings», ai carei castigatorii vor dezvoltatorii si proprietarii cu proiecte certificate in sistemele BREEAM, LEED sau altele similare ori care se afla in etapa de preaprobare. Premiile «Compania Anului» vor fi decernate dezvoltatorilor din segmentele de  birouri, retail si industrial, precum si celor mai buni agenti de inchiriere si consultanti din aceste sectoare. De asemenea, vor primi distinctii cei mai buni investitori, bancheri, furnizori de servicii profesionale, manageri de proiecte sau proprietati, precum si cele mai importante firme de avocatura si arhitectura, pe baza evaluarii activitatii si realizarilor din 2012. Pentru al treilea an consecutiv, premiile «Retailerul Anului» vor fi acordate companiilor active din regiune, pe baza inovatiilor aduse pe piata, a nivelului de expansiune, a contributiei valorice, a cotei detinute, a conceptului, designului si succesului comercial”, a declarat Craig Smith, editor si fondator al EuropaProperty.
Totodata, in cadrul evenimentului din 2013 vor mai fi acordate distinctii pentru “Overall Retailer of the Year”, “Overall Project of the Year”, “Overall Company of the Year” si "Overall Professional of the Year", lista nominalizarilor pentru ultima dintre acestea fiind inca deschisa. Rezultatele semifinalei au fost deja decise de un juriu independent, dintr-o baza de peste 350 de companii si proiecte nominalizate, in functie de cele 21 de categorii premiate.
***
Pe langa festivitatea SEE Real Estate Awards Gala & Forum, societatea EuropaProperty organizeaza inclusiv CEE Retail Awards Gala & Forum si CEE Green Building Awards Gala & Forum, precum si alte evenimente sau  conferinte cu impact puternic in regiune. Pentru informatii suplimentare, www.seerealestateawards.com
 
ALLBIMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
noark
MAKITA
rigips
grundfos
leviatan
Acvatot 2019
viarom
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
CDS
BALTIC
strabag nivel 1
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
BA 2023
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu