Agenda Constructiilor
Joi, 09 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - SEE REAL ESTATE: Evenimentul isi deschide portile in data de 16 mai
SEE REAL ESTATE: Evenimentul isi deschide portile in data de 16 mai
Expozitii & Conferinte Publicat de Simona Ene 25 Apr 2013 14:43
In data de 16 mai a.c., in cadrul Hotelului Athenee Palace Hilton, din Capitala, va avea loc gala premiilor SEE Real Estate, aflata la cea de-a VIII-a editie. In cadrul evenimentului - organizat de compania EuropaProperty - vor fi premiate proiecte, companii si specialisti din Europa de Sud-Est cu activitate remarcabila in domeniul dezvoltarii imobiliare. „Liderii pietei vor concura pentru premiile din categoria «Proiectul Anului» in sectoarele de birouri, retail si industrial, obiectivele fiind evaluate din punct de vedere al designului, eficientei constructive, calitatii constructiei si a amplasamentului, interesului fata de mediul inconjurator si succesului comercial. In plus, pentru a recunoaste maturitatea pietei din Europa de Sud-Est, premiile din acest an includ categoria «Green Buildings», ai carei castigatorii vor dezvoltatorii si proprietarii cu proiecte certificate in sistemele BREEAM, LEED sau altele similare ori care se afla in etapa de preaprobare. Premiile «Compania Anului» vor fi decernate dezvoltatorilor din segmentele de  birouri, retail si industrial, precum si celor mai buni agenti de inchiriere si consultanti din aceste sectoare. De asemenea, vor primi distinctii cei mai buni investitori, bancheri, furnizori de servicii profesionale, manageri de proiecte sau proprietati, precum si cele mai importante firme de avocatura si arhitectura, pe baza evaluarii activitatii si realizarilor din 2012. Pentru al treilea an consecutiv, premiile «Retailerul Anului» vor fi acordate companiilor active din regiune, pe baza inovatiilor aduse pe piata, a nivelului de expansiune, a contributiei valorice, a cotei detinute, a conceptului, designului si succesului comercial”, a declarat Craig Smith, editor si fondator al EuropaProperty.
Totodata, in cadrul evenimentului din 2013 vor mai fi acordate distinctii pentru “Overall Retailer of the Year”, “Overall Project of the Year”, “Overall Company of the Year” si "Overall Professional of the Year", lista nominalizarilor pentru ultima dintre acestea fiind inca deschisa. Rezultatele semifinalei au fost deja decise de un juriu independent, dintr-o baza de peste 350 de companii si proiecte nominalizate, in functie de cele 21 de categorii premiate.
***
Pe langa festivitatea SEE Real Estate Awards Gala & Forum, societatea EuropaProperty organizeaza inclusiv CEE Retail Awards Gala & Forum si CEE Green Building Awards Gala & Forum, precum si alte evenimente sau  conferinte cu impact puternic in regiune. Pentru informatii suplimentare, www.seerealestateawards.com
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTeraSteelCOVID-19ACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196


SONDAJ de OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra
Impactul pandemiei Covid-19 pentru industria de constructii si domeniile conexe

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere