Agenda Constructiilor
Marti, 21 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - UGR: A IV-a editie a Saptamanii Geodeziei are loc la Oradea, in perioada 9-13 mai
UGR: A IV-a editie a Saptamanii Geodeziei are loc la Oradea, in perioada 9-13 mai
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 01 Mai 2023 16:15
Cea de-a patra editie a Saptamanii Geodeziei Romanesti (SGR) va avea loc la Oradea, in perioada 9-13 mai 2023, au anuntat organizatorii, Uniunea Geodezilor din Romania (UGR).
Principalul partener in organizarea evenimentului de anul acesta este Facultatea de Constructii, Cadastru si Arhitectura, din cadrul Universitatii din Oradea. ANCPI (Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara) si FIG (Federatia Internationala a Geodezilor), parteneri traditionali in organizarea evenimentelor Uniunii Geodezilor din Romania, vor fi alaturi de UGR si in 2023.
Tema celei de-a patra editii a Saptamanii Geodeziei Romanesti este "Modern Surveying Technologies for 3rd Millenium", o tema generoasa care prezinta interes pentru domeniul geodezic, cat si pentru cele conexe acestuia.
In cadrul evenimentului va avea loc si prima Adunare Generala a CLGE (Consiliul European al Geodezilor), la care vor participa reprezentatii tarilor membre CLGE. In pregatirea manifestarilor ocazionate de Adunarea Generala a CLGE, organismul european va fi sustinut de catre reprezentantii APCGC (Asociatia Patronala din Cadastru, Geodezie si Cartografie) si UGR, ambele reprezentand Romania in cadrul CLGE.
Din cadrul evenimentului nu va lipsi Expozitia de tehnologie, unde pricipalii sponsori vor avea posibilitatea prezentarii celor mai moderne echipamente si programe utilizate in desfasurarea activitatii din domeniu.
La editia din acest an a Saptamanii Geodeziei Romanesti sunt asteptati peste 250 de participanti, din tara si din strainatate - profesionisti din domeniul public si privat, reprezentanti ai mediului academic, studenti.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMRAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
leviatan
quadratum
MAKITA
concelex
noark
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
EDIT-Structural
siniat
ness project
rigips
konsent
viarom
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ROGBC 2016
top 500
top 500
ef-de-n
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander