Agenda Constructiilor
Marti, 23 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - WORKSHOP de consultare privind proiectul iBRoad, Bucuresti, 10 decembrie 2019
WORKSHOP de consultare privind proiectul iBRoad, Bucuresti, 10 decembrie 2019
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 21 Nov 2019 08:30
Echipele proiectului iBRoad (ibroad-project.eu) si SIPOCA 606 (www.mdrap.ro/constructii/-3849) invita specialistii din ramura de constructii sa participe marti, 10 decembrie 2019, la cel de-al doilea workshop de consultare a partilor interesate la nivel national. Evenimentul se va desfasura incepand cu ora 9:00, la sediul INCD URBAN-INCERC, din Bucuresti (Sos. Pantelimon, nr. 266, sector 2).
„Proiectul iBRoad – Individual Building (Renovation) Roadmaps se deruleaza in cadrul programului HORIZON 2020 al Uniunii Europene, cu un consortiu format din 12 organizatii din 9 tari (Austria, Belgia, Bulgaria, Germania, Grecia, Polonia, Portugalia, Romania si Suedia). Obiectivul general al iBRoad este proiectarea, elaborarea si expunerea unor foi de parcurs individuale privind renovarea cladirilor (planul iBRoad) si a unor jurnale ale cladirilor (registrul iBRoad), ca mijloace strategice de stimulare si de facilitare a renovarilor majore in sectorul rezidential”, a declarat Horia Petran, de la INCD URBAN-INCERC - Sucursala INCERC Bucuresti - The Building Knowledge Hub – Romania, in numele echipei proiectului iBRoad.
Pornind de la considerarea partilor interesate ca motor real pentru o schimbare pozitiva, acest workshop reprezinta cea de-a doua intalnire de consultare in Romania, organizata in cadrul proiectului (raportul primei intalniri de consultare din 20 martie 2018 este deja disponibil). Cea de-a doua intalnire a partilor interesate are ca scop prezentarea conceptului de pasaport de renovare iBRoad si consultarea activa in vederea coordonarii politicilor romanesti si a cadrului legislativ national in domeniul eficientei energetice in cladiri, urmarind sprijinirea actiunilor nationale cu privire la renovarea energetica a fondului de cladiri existent.
Workshop-ul este organizat in colaborare cu Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei (MLPDA), in cadrul proiectului „Consolidarea capacitatii de planificare strategica a Ministerului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei in renovarea fondului construit national din perspectiva eficientei energetice si a riscului seismic”, finantat prin Programul Operational Capacitate Administrativa. In acest sens, intalnirea va constitui o consultare cu partile interesate cu privire la relevanta si potentialul de utilizare a pasaportului de renovare iBRoad in activitatea de monitorizare si raportare a indeplinirii obiectivelor referitoare la eficienta energetica in sectorul cladirilor. Pentru a descarca o prima varianta a agendei evenimentului, click aici!
 
SISECAMABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
ness project
concelex
siniat
Ubitech
theda mar
strabag nivel 1
noark
MAKITA
viarom
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
rigips
EDIT-Structural
CDS

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
top 500
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander