Agenda Constructiilor
Miercuri, 11 Decembrie 2019
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - WORKSHOP de consultare privind proiectul iBRoad, Bucuresti, 10 decembrie 2019
WORKSHOP de consultare privind proiectul iBRoad, Bucuresti, 10 decembrie 2019
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 21 Nov 2019 08:30
Echipele proiectului iBRoad (ibroad-project.eu) si SIPOCA 606 (www.mdrap.ro/constructii/-3849) invita specialistii din ramura de constructii sa participe marti, 10 decembrie 2019, la cel de-al doilea workshop de consultare a partilor interesate la nivel national. Evenimentul se va desfasura incepand cu ora 9:00, la sediul INCD URBAN-INCERC, din Bucuresti (Sos. Pantelimon, nr. 266, sector 2).
„Proiectul iBRoad – Individual Building (Renovation) Roadmaps se deruleaza in cadrul programului HORIZON 2020 al Uniunii Europene, cu un consortiu format din 12 organizatii din 9 tari (Austria, Belgia, Bulgaria, Germania, Grecia, Polonia, Portugalia, Romania si Suedia). Obiectivul general al iBRoad este proiectarea, elaborarea si expunerea unor foi de parcurs individuale privind renovarea cladirilor (planul iBRoad) si a unor jurnale ale cladirilor (registrul iBRoad), ca mijloace strategice de stimulare si de facilitare a renovarilor majore in sectorul rezidential”, a declarat Horia Petran, de la INCD URBAN-INCERC - Sucursala INCERC Bucuresti - The Building Knowledge Hub – Romania, in numele echipei proiectului iBRoad.
Pornind de la considerarea partilor interesate ca motor real pentru o schimbare pozitiva, acest workshop reprezinta cea de-a doua intalnire de consultare in Romania, organizata in cadrul proiectului (raportul primei intalniri de consultare din 20 martie 2018 este deja disponibil). Cea de-a doua intalnire a partilor interesate are ca scop prezentarea conceptului de pasaport de renovare iBRoad si consultarea activa in vederea coordonarii politicilor romanesti si a cadrului legislativ national in domeniul eficientei energetice in cladiri, urmarind sprijinirea actiunilor nationale cu privire la renovarea energetica a fondului de cladiri existent.
Workshop-ul este organizat in colaborare cu Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei (MLPDA), in cadrul proiectului „Consolidarea capacitatii de planificare strategica a Ministerului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei in renovarea fondului construit national din perspectiva eficientei energetice si a riscului seismic”, finantat prin Programul Operational Capacitate Administrativa. In acest sens, intalnirea va constitui o consultare cu partile interesate cu privire la relevanta si potentialul de utilizare a pasaportului de renovare iBRoad in activitatea de monitorizare si raportare a indeplinirii obiectivelor referitoare la eficienta energetica in sectorul cladirilor. Pentru a descarca o prima varianta a agendei evenimentului, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADghid_proiectareLUMION

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 147 (Noiembrie-Decembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere