Agenda Constructiilor
Duminica, 05 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - LINDAB: Evolutie optima a veniturilor din Romania, in primele noua luni
LINDAB: Evolutie optima a veniturilor din Romania, in primele noua luni
Hale & Structuri metalice Publicat de Elena Icleanu 29 Oct 2013 20:22
Afacerile din Romania ale grupului suedez Lindab s-au situat pe un trend crescator in trimestrul al treilea al anului in curs, potrivit celui mai recent raport financiar publicat de companie. Totusi, evolutiile optime ale vanzarilor din Romania, Ungaria si Belarus nu au putut compensa scaderile raportate de subsidiarele din Federatia Rusa, veniturile totale din Europa Centrala si de Est si din Comunitatea Statelor Independente ale concernului inregistrand, in ansamblu, o scadere de 4% in intervalul de referinta. Vanzarile totale raportate de Lindab in perioada iulie-septembrie 2013 s-au situat la 1,75 miliarde coroane suedeze (SEK), echivalentul a circa 200 milioane de euro (-1% fata de aceeasi perioada din 2012). La o baza de raportare anuala, in primele noua luni din 2013 Lindab a consemnat afaceri totale de 4,73 miliarde SEK (539,7 milioane de euro), in scadere cu 5% fata de intervalul corespunzator al anului trecut. Din punct de vedere structural, vanzarile inregistrate in primele trei trimestre de divizia de ventilatii s-au situat la 2,6 miliarde SEK (297 milioane de euro), livrarile de componente metalice pentru cladiri au insumat 1,42 miliarde SEK (162,3 milioane de euro), iar cele de sisteme s-au cifrat la 705 milioane SEK (80,3 milioane de euro).
La nivel national, Lindab Romania a raportat afaceri totale de 15,5 milioane de euro in 2012, in scadere cu 27% fata de nivelul din 2011. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ACADTeraSteelALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere