Agenda Constructiilor
Sambata, 11 Iulie 2020
Home - Stiri - Info-Santiere - AVRIG Park: Noua investitie rezidentiala de 30 milioane de euro, langa Bucur Obor
AVRIG Park: Noua investitie rezidentiala de 30 milioane de euro, langa Bucur Obor
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 20 Mai 2020 13:12
Dezvoltatorul imobiliar Rock Development a inceput in luna martie lucrarile de edificare ale proiectului rezidential Avrig Park Residence, care va include 325 de apartamente, spatii comerciale si 405 locuri de parcare, in urma unei investitii de aproximativ 30 de milioane de euro.
Avrig Park Residence este amplasat pe strada Avrig, in imediata apropiere a zonei Bucur Obor. Proiectul va fi format din doua corpuri de cladire, independente, cu un regim de inaltime 5S+P+10. Prima faza, cu un numar de 122 de apartamente, are ca termen de finalizare estimat iunie 2021.
Finantarea proiectului rezidential Avrig Park Residence este asigurata de catre UniCredit Bank, fiind aprobata si acordata pentru dezvoltarea integrala a proiectului.
”Constructia Avrig Park Residence a inceput chiar in timpul Starii de Urgenta, acesta fiind un semnal foarte pozitiv pentru piata. Proiectele gandite temeinic si cu finantari bancare aprobate merg inainte iar Avrig Park Residence este primul ansamblu a carui constructie a inceput dintr-o lista ampla de proiecte anuntate spre dezvoltare in arealul largit reprezentat de zona Obor - amplasamentul in zona Avrig se va dovedi de asmenea un avantaj competitiv”, a declarat Andrei Sarbu, CEO SVN Romania.
Prin multiple solutii tehnice inglobate, bazandu-se pe principiile proiectarii ”GREEN HOMES”, Avrig Park Residence va fi certificat ca un proiect sustenabil, urmand sa ofere un raport pret / calitate foarte bun.
Avrig Park Residence va reuni studiouri, apartamente cu doua si trei camere si duplexuri cu patru camere, amplasate la ultimele doua etaje ale cladirilor. Proiectul va include spatii comerciale la parterul blocurilor iar in subteran vor fi amenajate atat locurile de parcare cat si spatii de depozitare pentru toate unitatile locative.
Dezvoltatorul proiectului este compania Rock Development, o companie consacrata pe piata romaneasca, ultimul proiect finalizat fiind Politehnica Park Residence, proiect cu 434 de apartamente - un proiect fanion pentru zona Grozavesti - Politehnica.
SVN Romania este consultantul imobiliar si agentul exclusiv al proiectului. Compania este consultantul a peste 10 proiecte rezidentiale, printre care Avitatiei Park (Forte Partners), Belvedere Residences (London Partners), Cosmopolis (Opus Land), Belveo High End Apartaments (Brasov) si Tomis Park (Constanta).
Compania este si unul din principalii jucatori pe piata de property management (SVN Romania | Property Management & REO Services) si pe segmentul finantarilor (SVN Romania | Credit & Financial Solutions). SVN International Corp. are peste 200 de birouri in opt tari si regiuni, in care activeaza peste 1.600 de consultanti imobiliari si personal administrativ.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
bluebeamTeraSteelVideoConfAC-iulAUTODESKCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CELCO 2020
strabag nivel 1
elmas 2017

Parteneri

hilti
HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
AHK 2018
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere