Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - Cladirile 2 si 3 din LOFT Green Apartments vor fi finalizate pana in decembrie 2021
Cladirile 2 si 3 din LOFT Green Apartments vor fi finalizate pana in decembrie 2021
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 27 Oct 2020 14:51
Romanii sunt din ce in ce mai interesati sa cumpere locuinte eficiente energetic si prietenoase cu mediul, ceea ce se reflecta si in evolutia vanzarilor din proiectul rezidential LOFT green apartments, dezvoltat de Ecovillas in Mogosoaia.
Prima faza a LOFT green apartments, de 44 de apartamente, a fost finalizata la inceputul acestui an, 42 dintre imobile fiind deja vandute. Valoarea totala a proiectului se va ridica la peste 10 milioane de euro. Ansamblul rezidential va include trei imobile, cu trei tipuri de apartamente: studio, doua camere si trei camere, fiecare locuinta fiind diferita. In total, in complex vor fi 154 de apartamente.
Urmatoarele doua faze ale proiectului, care includ blocurile 2 si 3, vor fi finalizate pana la finalul anului 2021, insa vanzarile pentru aceste locuinte au demarat. In stadiul actual de constructie fiind vandute deja aproximativ 25% din totalul unitatilor.
“Am adoptat o strategie care se axeaza pe un pret smart, ceea ce inseamna ca cei care cumpara in diferite stadii ale constructiei, pot beneficia de un pret mai bun. Practic, spre finalul constructiei valoarea acestor apartamente va fi mai mare, ceea ce reprezinta un avantaj pentru cei care achizitioneaza inca de pe acum.”, a declarant GABRIEL FOCSENEANU - managerul proiectului LOFT green apartments
Regimul de inaltime al primei cladiri este D+P+4, iar la parter sunt proiectate spatii comerciale si spatii de recreere comune. In faza a 2-a a proiectului spatiul de la parter va fi locuibil.
”Rezultatul vanzarilor din prima faza a proiectului si evolutia vanzarilor din faza a 2-a ne ofera premisele ca avem un proiect care a fost foarte asteptat pe piata, cererea pentru locuinte eficiente energetic, cu sistem de incalzire/racire pasiv, fiind in crestere. Ne bucuram sa vedem o noua generatie de romani, care pun accent in egala masura pe confortul propriu si pe protectia mediului. In acelasi timp, notiunea de confort s-a schimbat, accentual fiind pus pe spatiul disponibil si pe zonele verzi din complex sau din imprejurimi”, spune GABRIEL FOCSENEANU - managerul proiectului LOFT green apartments
Proiectul LOFT green apartments acopera toate aceste nevoi prin materialele si sistemele pe care le ofera, fiind inconjurat de 87 de hectare de padure si avand peste 7.500 de metri patrati de curte cu alei, parcari si spatii verzi, ceea ce reprezinta aproximativ 75% din totalul terenului. Cele trei blocuri folosesc ca sistem de incalzire/racire pompele de caldura geotermice, astfel incat apartamentele nu polueaza, avand zero emisii de carbon si folosesc 100% energie verde. Ansamblul nu este racordat gaze, desi reteaua de distributie gaze naturale exista in zona.
“Locatarii vor plati facturi mult mai mici decat la un apartament clasic. Dupa calculele facute de noi, facturile lunare sunt cu 90% mai mici decat un apartament clasic, bineinteles in conditii optime de utilizare. Astfel, locatarii economisesc prin faptul ca aleg sa locuiasca la LOFT.”
Locuintele au un design interior de tip loft, cu beton si caramida la vedere si o inaltime de 2,9 metri, ferestre care ofera vedere panoramica spre padure si pornesc de la nivelul podelei pana la tavan, pentru a obtine cat mai multa lumina naturala.
Si mai multe solutii inovative in fazele urmatoare
Compania Ecovillas, unul dintre pionierii pietei rezidentiale atunci cand vine vorba de componenta verde a locuintelor pe care le construieste, este intr-un proces continuu de a identifica si implementa cele mai inovatoare solutii in proiectele sale.
”Pentru a doua faza a LOFT green apartments, fatada blocurilor va fi din lemn ecologic, special adus din Finlanda, cu izolatie prin injectie de spuma poliuretanica. Din informatiile noastre, acestea sunt singurele blocuri din Romania care au astfel de fatada. Acest sistem se alatura celorlate solutii pe care le-am utilizat la prima faza, astfel ca eficienta locuintelor va creste semnificativ”, a declarat GABRIEL FOCSENEANU - managerul proiectului LOFT green apartments
Compania Ecovillas a mai construit, in trecut, alte 32 de case cu pompe de caldura geotermice pe care le-a livrat in 2016 folosind acelasi sistem de incalzire. Pe langa acest complex rezidential, a mai finalizat un alt proiect de case, tot in Mogosoaia.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
siniat
CDS
concelex
Ubitech
rigips
ness project
EDIT-Structural
strabag nivel 1
noark
leviatan
theda mar
viarom
quadratum

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander