Agenda Constructiilor
Duminica, 10 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Info-Santiere - ECOVILLAS investeste 7 milioane euro in ansamblul rezidential Epique Homes
ECOVILLAS investeste 7 milioane euro in ansamblul rezidential Epique Homes
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 17 Mai 2023 13:18
Cele 18 case construite de Ecovillas in apropierea bulevardului Iancu Niculae vor fi eficiente energetic si utilizeaza energia regenerabila a pamantului pentru incalzire, racire si apa calda. Fiecare casa fiind dotata cu pompa de caldura geotermica, care utilizeaza energia pamantului pentru asigurarea agentului termic. Proiectul nu este racordat la gaze, fiind un proiect ce nu utilizeaza combustibili fosili.
Pentru asigurarea incalzirii, racirii si apei calde in complex, s-au realizat foraje si au fost amplasate sonde ce au rolul de a capta energia pamantului. Am ales aceasta solutie tehnica, deoarece este cea mai buna din punct de vedere al randamentului si al costurilor pe care le vor avea locatarii. Aceste pompe nu se folosesc pe scara larga momentan, deoarece costurile de implementare sunt mai ridicate, forajele sunt scumpe. Insa, noi am decis ca un astfel de proiect merita ceea ce e mai bun si credem ca familiile ce vor locui la Epique home vor aprecia tehnologiile inovative. (VLAS VEACESLAV, CEO Ecovillas Company)
Casele din proiectul Epique home sunt denumite dupa scriitori celebri la nivel international, o noutate pe piata imobiliara romaneasca, ce va da unicitate fiecarei case. Ideea proiectului din punct de vedere arhitectural a fost a lui Maxim Calujac, un arhitect din Republica Moldova recunoscut la nivel international prin numeroasele premii castigate pentru proiectele sale.
Proiectul va oferi beneficii multiple celor ce vor alege sa locuiasca in cea mai bine cotata zona din Nordul Capitalei. Fiecare casa este dotata cu sisteme de recuperare de caldura, ce vor da un aer proaspat in locuinta, fara a mai fi nevoie de deschiderea geamurilor, sistem pasiv de racire prin ventiloconvectoare, finisaje din marmura, parchet stratificat si placari interioare din MDF furniruit.
Din experienta proiectelor pe care le-am construit de-a lungul anilor, observam ca exista o cerere a clientilor de a cumpara locuinte de calitate. Nu mai fac rabat la calitate si confort, deoarece au inteles ca atunci cand iti iei o casa a ta important este sa te simti perfect in ea. De aceea, am ales cele mai bune materiale, din gama premium-lux, pentru a oferi familiilor o experienta de locuire deosebita. (VLAS VEACESLAV, CEO Ecovillas Company)
Inaltimea locuintelor este generoasa, de 3 metri, cu spatii vitrate mari pentru mai multa lumina naturala. Fiecare casa – carte are 4 camere, 3 bai, terasa circulabila, gradina si parcare acoperita. Suprafata totala fiind de 158 mp, plus 83 mp de terasa circulabila.
Aspirator centralizat, sisteme smart home si inovatie - puncte obligatorii pentru un proiect in Pipera
Zona Pipera este invadata de proiecte noi, iar tehnologiile utilizate si facilitatile noi aduc plus valoare proiectelor aflate acum in constructie. Dezvoltatorii au depasit barierele conventionale si investesc in inovatie si energie verde pentru un consum redus si pentru case ce ofera o experienta deoasebita de locuit.
In proiectul dezvoltat de Ecovillas in Pipera, va exista sistem de aspirator centralizat, ready smart home system, infrastructura pentru prize masini electrice in parcarea acoperita a fiecarei case si se va pregati traseul pentru ca cei interesati sa poata dota casele cu panouri fotovoltaice pentru mai multa independenta energetica. Fatada proiectului va fi din piatra naturala, iar terasa de pe acoperis este circulabila. Fiecare casa are curte interioara.
Proiectul Epique home are o valoare de piata de 7 milioane de euro. Pretul caselor la lansare este de 317.800 euro + tva.
Ecovillas Company a dezvoltat mai multe proiecte rezidentiale in trecut, toate eficiente energetic, cu pompe de caldura geotermice. Compania a dezvoltat si vandut cu succes 2 proiecte de case in Bucuresti si Mogosoaia, dar si proiectul de apartamente LOFT green apartments, dezvoltat in Mogosoaia, cu 154 de apartamente cu design loft. Proiectul LOFT green apartments fiind premiat international si national pentru inovatie si arhitectura.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
viarom
MAKITA
theda mar
BALTIC
leviatan
Ubitech
Acvatot 2019
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
grundfos
rigips
CDS
noark
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
BA 2023
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu