Agenda Constructiilor
Luni, 11 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Info-Santiere - EnVogue Residence: Continua lucrarile la faza 2 a proiectului de 40 milioane euro
EnVogue Residence: Continua lucrarile la faza 2 a proiectului de 40 milioane euro
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 16 Mar 2023 13:51
Prima faza de dezvoltare a EnVogue Residence - Iuliu Maniu, ansamblu rezidential amplasat in apropierea statiilor de metrou Pacii si Preciziei, se afla in proces de finalizare. Astfel, echipa de constructie lucreaza in momentul de fata la realizarea finisajelor de interior pentru corpul C, cele 165 de unitati locative urmand a fi gata in decurs de o luna. Compania dezvoltatoare are in derulare, concomitent, si faza a doua de constructie a proiectului, reprezentata de corpul B, ce cuprinde 210 apartamente (cu una pana la trei camere, alaturi de penthouse-uri).
„Pentru ca am avut parte de o iarna calda, am putut continua sa lucram sustinut la ansamblul EnVogue Residence - Iuliu Maniu, astfel ca acum ne apropiem de predarea celei dintai faze de constructie. Dupa realizarea receptiei, ne vom concentra pe finalizarea celei de-a doua etape, adica a corpului B, al carui termen de predare este estimat pentru finalul acestui an. In prezent, mai bine de jumatate din apartamentele aferente celor doua faze de dezvoltare sunt (pre)contractate, cele mai cautate fiind unitatile de tip studio, respectiv cu doua camere. Majoritatea clientilor nostri de pana acum au avut in vedere achizitii pentru uzul propriu, insa am discutat si cu investitori interesati de oportunitatea inchirierii ulterioare a proprietatilor”, a declarat Radu Dumitrescu, Sales Manager EnVogue Residence.
 
 
Amplasat in zona de vest a Capitalei, pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 586-590, EnVogue Residence - Iuliu Maniu reprezinta o investitie de circa 40 de milioane de euro, derulata de un dezvoltator autohton. Alcatuit din trei corpuri, fiecare a cate doua tronsoane, ansamblul aduce pe piata apartamente noi destinate clasei medii - garsoniere, studiouri, apartamente cu doua si trei camere, dar si penthouse-uri.
Locuintele din cadrul proiectului au suprafete generoase, peste media practicata in mod obisnuit pe acest segment de piata: garsonierele au peste 42 de metri patrati utili, unitatile cu 2 camere depasesc, de regula, 60 de metri patrati, iar cele cu trei camere, 92 de metri patrati. De asemenea, dotarile si finisajele se incadreaza in categoria premium, tocmai pentru a furniza rezidentilor acel plus de confort pe care si-l doresc in propriile case.
 
 
„Inca din fazele incipiente de conceptie, am pus un accent deosebit asupra calitatii vietii pe care urmeaza sa o oferim viitorilor locatari ai ansamblului, fie ei proprietari sau chiriasi. Acesta a fost motivul pentru care, dincolo de suprafetele generoase, materialele de calitate superioara si finisajele din categoria premium, am inclus in proiect si o facilitate foarte importanta pentru siguranta locatarilor, anume adaposturile antiatomice (cate unul pentru fiecare bloc). Pe aceeasi linie se inscrie si faptul ca la inceputul acestui an am instalat prima serie de panouri fotovoltaice in cadrul proiectului, astfel ca rezidentii nostri se vor putea bucura de confortul si beneficiile unei surse de energie regenerabila”, a precizat Radu Dumitrescu.
Cu un regim de inaltime de la 6 la 9 etaje, primele doua corpuri din EnVogue Residence - Iuliu Maniu au o fundatie de tip radier general, cu doua subsoluri, structura fiind pe cadre de beton, iar compartimentarile interioare, din caramida Porotherm. Apartamentele vor avea certificat de performanta energetica de clasa A, izolatia exterioara fiind realizata dintr-o combinatie de vata bazaltica si polistiren, ce ofera si un grad ridicat de protectie ignifuga. Terasele beneficiaza de sistem de termoizolatie si hidroizolatie de la Sika. Viitorii locatari vor avea la dispozitie, strict in incinta complexului rezidential, facilitati precum spatii verzi, zona de promenada, locuri de joaca pentru copii, spatii comerciale, restaurant, sala de fitness, supermarket, statii de incarcare pentru masini electrice etc.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
grundfos
ERBASU CONSTRUCT
rigips
CONCEPT STRUCTURE
CDS
FRONTALE
noark
Ubitech
viarom
Acvatot 2019
leviatan
leviatan
BALTIC
theda mar
strabag nivel 1
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
BA 2023
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu