Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - EURO VIAL a cumparat un teren de 2.500 mp pentru extinderea ansamblului SeaON
EURO VIAL a cumparat un teren de 2.500 mp pentru extinderea ansamblului SeaON
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 10 Ian 2022 13:09
Euro Vial Residence, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori activi pe piata imobiliara regionala din Constanta, a achizitionat la finalul anului trecut un teren cu o suprafata de 2.500 de metri patrati amplasat in Mamaia Nord, intr-o tranzactie de peste 1,5 milioane de euro.
Terenul, care este situat in imediata apropiere a plajei complexului Sea ON, va fi utilizat pentru extinderea facilitatilor proiectului, finalizat de Euro Vial in vara lui 2021 in urma unei investitii de peste 30 de milioane de euro.
Sea ON este format din 392 de apartamente si opt spatii comerciale cuprinse in doua imobile cu 10 etaje si include numeroase facilitati, printre care acces direct catre plaja privata de 5.000 de metri patrati amplasata in fata proiectului, o galerie comerciala cu o suprafata de 2.000 de metri patrati, servicii de tip concierge si administrare hoteliera a apartamentelor. Proiectul este primul si singurul finalizat intr-o zona adiacenta in care se afla in constructie mai multe ansambluri insumand peste 4.800 de unitati locative.
”Am vandut peste 90% din apartamentele disponibile si vom utiliza suprafata de teren recent achizitionata pentru extinderea proiectului cu o serie de noi facilitati, care vor intregi conceptul Sea ON. Suntem in procesul de identificare a unui operator specializat de renume pentru zona HoReCa si vom amenaja mai multe spatii de petrecere a timpului, inclusiv dedicate celor mici. Cumparatorii cat si turistii care inchiriaza unitatile achizitionate in scop investitional isi doresc un concept integrat, la standarde occidentale, care sa ofere o serie intreaga de facilitati, servicii si optiuni de petrece a timpului. Litoralul romanesc are nevoie de tot mai multe proiecte integrate pentru a creste calitatea turismului autohton”, a declarat Virgil Lixandru, managing partner Euro Vial Residence.
Compania va incepe amenajarea spatiilor in perioada urmatoarea, finalizarea acestora fiind planificata inaintea debutului sezonului estival 2022.
Mamaia reprezinta una dintre cele mai dinamice zone de dezvoltare imobiliara din Romania, cu peste 14.000 de apartamente finalizate in ultimul deceniu, depasind astfel orase de dimensiuni medii si mari potrivit datelor Institutului National de Statistica. In plus, mai multe mii de noi unitati se afla in diferite stadii de constructie in Mamaia in acest moment, urmand a fi finalizate in 2022 si in anii urmatori.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
MAKITA
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
ness project
siniat
EDIT-Structural
concelex
viarom
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
CDS
noark
konsent
leviatan
Acvatot 2019
rigips
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander