Agenda Constructiilor
Luni, 21 Iunie 2021
 
Home - Stiri - Info-Santiere - Finalizare de lucrari la fundatia noului proiect Maurer Panoramic din Cluj-Napoca
Finalizare de lucrari la fundatia noului proiect Maurer Panoramic din Cluj-Napoca
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 19 Mai 2021 08:24
Executia proiectului Maurer Panoramic a atins cota 0 in luna aprilie, dupa finalizarea lucrarilor la fundatii speciale. Aceste lucrari (proiectare, executie si monitorizare) au fost cele mai complexe, pentru o cladire rezidentiala din Romania. Echipa Maurer Imobiliare Cluj a facut fata cu succes provocarii, urmand ca proiectul sa fie finalizat complet la sfarsitul anului 2022. In urmatoarele zile, se toarna placa peste parter, iar lucrarile ulterioare vor evolua in ritm accelerat.
Maurer Imobiliare - dezvoltator de incredere
Proiectul Maurer Panoramic este dezvoltat de Maurer Imobiliare, un remarcabil dezvoltator imobiliar din Romania. Evolutia extrem de dinamica a companiei se bazeaza pe urmarea unor valori, precum: calitate, credinta, unitate si viziune. Experienta si profesionalismul Maurer Imobiliare au fost dovedite in cei 15 ani de prezenta pe piata romaneasca, astfel ca dezvoltatorul a reusit sa indeplineasca peste 9000 de visuri.
Compania si-a respectat promisiunile fata de cei care i-au acordat incredere, prin implicarea activa in toate cele 8 comunitati pe care le dezvolta, in 6 dintre cele mai importante orase din Romania si isi respecta promisiunile si fata de comunitatea creata in Cluj-Napoca. Maurer Imobiliare nu doreste o simpla dezvoltare imobiliara in Cluj-Napoca, ci propune un stil de viata la inaltime, evoluand, alaturi de oameni. De aceea, creeaza baze solide, atat in ceea ce priveste cladirile pe care le construieste, cat si in relatia cu clientii sai.
Maurer Imobiliare sustine dezvoltarea inovativa, iar livrarea cu succes a unui proiect emblematic si includerea acestuia in portofoliul de lucrari al ingineriei romanesti asigura contextul unor viitoare proiecte valoroase si ambitioase.
Maurer Panoramic - pentru un stil de viata la inaltime
Maurer Panoramic este un proiect spectaculos, care creste in inima Clujului, reusind sa ofere un plus de atractivitate zonei centrale a orasului. Cladirea va avea o arhitectura impresionanta si va fi cea mai inalta constructie din zona. De aceea, Maurer Panoramic este prezent in topul proiectelor de zgarie-nori din Romania si devine un reper pentru constructiile de mare inaltime.
In contextul spatiului limitat din zona centrala, a fost oportuna dezvoltarea pe verticala a proiectului, pe un teren de 2160 de metri patrati. Pe inaltime, cladirea va fi impresionanta: 23 de niveluri supraterane, cu peste 300 de apartamente de lux, birouri, spatii comerciale, zona de receptie si 5 niveluri de parcari subterane. Maurer Panoramic va deveni un punct de reper pentru comunitate si un motiv de mandrie pentru proprietari, iar locatarii de la etajele superioare se vor bucura de o panorama magnifica asupra orasului.
Pentru a putea ramane mereu la inaltime, proiectul Maurer Panoramic foloseste tehnologie de ultima ora. Astfel, proiectul Maurer Panoramic, imbunatatit prin solutii tehnice de ultima generatie, este menit sa sporeasca gradul de confort si calitatea vietii proprietarilor. Modul de proiectare si de executie, precum si materiale folosite si expertiza tuturor celor implicati in acest proiect garanteaza siguranta, stabilitatea si calitatea, in conformitate cu cele mai exigente cerinte, astfel ca dotarile moderne si finisajele premium vor defini un nou standard de viata si de locuire.
Maurer Panoramic - un proiect spectaculos si dinamic
Lucrarile pentru Maurer Panoramic au debutat in iunie 2019 si vor fi complet finalizate la sfarsitul anului 2022. Pana in acest moment, s-au pus bazele unui proiect spectaculos, construit cu materiale premium - etapa esentiala pentru orice demers reusit.
Maurer Panoramic are cea mai adanca si mai complexa fundatie pentru un proiect rezidential din Romania, cu sapaturi efectuate la adancimea de 22 de metri, chiar langa cursul Somesului Mic. Executia acestei fundatii a reprezentat o adevarata provocare, abordata corect si realizata impecabil, de catre toti cei implicati. Aceasta reusita a presupus utilizarea de inovatii tehnologice, in premiera pentru constructiile din Romania. Adancimea impresionanta a fundatiei este datorata si celor 5 niveluri de parcari subterane, dintre care trei clasice si doua automatizate. Sistemul de parcari automatizate este coreean, unic in Romania. Acestea vor deservi nevoile proprietarilor de spatii si de apartamente, contribuind la confortul si la siguranta acestora, precum si la economia de timp.
In luna aprilie, echipa Maurer Imobiliare Cluj a anuntat incheierea lucrarilor la fundatiile speciale pentru proiectul din Piata Abator si atingerea cotei zero. In urmatoarele zile, se executa turnarea placii peste parter, iar, de acum incolo, lucrarile vor continua cu turnarea placilor pentru cate doua etaje pe luna, urmand ca ridicarea constructiei sa fie finalizata la inceputul anului viitor.
Echipa Maurer Imobiliare Cluj doreste sa ofere o imagine completa despre modul in care evolueaza etapele proiectului Maurer Panoramic. Asadar, sta la dispozitie celor care doresc sa viziteze santierul din Piata Abator nr 1 sau sa solicite informatii, la biroul de vizavi. In plus, cei interesati pot vedea materialele premium folosite la finisarea apartamentelor, la showroom-ul deschis la santierul proiectului.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTgamma_2021ALLBIMVideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
strabag nivel 1
hidroplasto
hilti
Acvatot 2019
cv water 2021
Ubitech
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere