Agenda Constructiilor
Joi, 06 Mai 2021
 
Home - Stiri - Info-Santiere - LUXURIA Residence devine cel mai avansat proiect rezidential din zona Expozitiei
LUXURIA Residence devine cel mai avansat proiect rezidential din zona Expozitiei
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 02 Oct 2020 13:22
Luxuria Residence, primul proiect de lux dezvoltat de Impact Developer & Contractor in zona Expozitiei, a efectuat receptia cu autoritatile pentru a doua etapa de dezvoltare si devine cel mai avansat proiect rezidential din zona Expozitiei. Receptia a fost realizata pentru 4 cladiri construite la standarde de inalta calitate, cu un total de 268 de unitati.
Unitatile din faza a doua de dezvoltare a proiectului au o tipologie vasta: de la studiouri, la apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, precum si duplex-uri si penthouse-uri adaptate unui stil de viata select. Apartamentele au suprafete de la 75 pana la 349 mp, inaltimi generoase de 2,8 – 3 m si beneficiaza de un design modern, cu finisaje de lux. Pana la 30 iunie, 31% din unitatile aferente fazei a doua erau pre-contractate.
Cea de-a doua faza de dezvoltare integreaza spatii verzi generoase, gradini si un lobby destinat tuturor locuitorilor din cartier, pentru activitati diverse: networking, lucru remote, intalniri sau lectura si relaxare.
Ansamblul Luxuria Residence a fost proiectat pentru a se incadra in clasa energetica A si in prezent este singurul proiect rezidential care beneficiaza de certificarea BREEAM Excellent, ceea ce aduce beneficii pe termen lung rezidentilor.
„IMPACT Developer & Contractor a intrat pe piata rezidentiala de lux cu un proiect care ridica standardul de calitate si eficienta energetica. BREEAM Excellent este un calificativ de referinta si ne bucuram ca primii care vor experimenta acest nou concept de locuire sunt rezidentii Luxuria. Zilele acestea am mai bifat un pas spre finalizarea fazei a doua si pentru ca intreg ansamblul arata deja ca un peisaj occidental, cu cladiri somptuoase si peisagistica unicat, a primit multe aprecieri atat din partea investitorilor, cat si din partea clientilor finali, care isi doresc sa locuiasca in Luxuria Residence”, a declarat Sorin Apostol, CEO al Impact Developer & Contractor.
Intreg proiectul, care cuprinde 630 de apartamente, este dezvoltat pe un teren de 22.500 mp, 42% (9.650 mp) din aceasta suprafata fiind alocata spatiilor verzi. Locuintele din cartierul Luxuria sunt completate de o gama de facilitati care anticipeaza nevoile rezidentilor, astfel incat acestia beneficieza de un standard ridicat de calitate a vietii: acces securizat in ansamblu, paza umana, supraveghere video si receptii disponibile 24/7, parcari exclusiv subterane, parc privat, centru de fitness, lounge si locuri de joaca pentru copii. Locatia proiectului, intre Bulevardul Expozitiei si strada Aviator Popisteanu, asigura conectivitatea cu centrele de interes ale orasului, precum parcuri (5 minute de condus pana la Parcul Herastrau), spitale, unitati educationale, restaurante si cluburi de wellness si centre comerciale.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
gamma_2021TERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
Acvatot 2019
CELCO 2020
hidroplasto
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
cv water 2021
hilti

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere