Agenda Constructiilor
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - MDLPA va lansa licitatiile pentru constructia a 33 de crese, in mai multe localitati
MDLPA va lansa licitatiile pentru constructia a 33 de crese, in mai multe localitati
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 29 Sep 2022 16:08
Ministerul Dezvoltarii a aprobat finantarea a inca 33 de crese moderne si eficiente din punct de vedere energetic, incluse in Programul national de construire de crese, derulat de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, a anuntat ministrul Cseke Attila.
Pana in prezent, din fonduri guvernamentale si europene (prin PNRR), Ministerul Dezvoltarii finanteaza in proportie de 100% un total de 184 de crese.
Astfel, in Medgidia, Valea Calugareasca si Ghiroda, va fi construita cate o cresa mare (pentru cate 100-110 copii), iar localitatile Osorhei, Fagaras, Turda, Bolintin-Vale, Sovata, Bucov si Maureni vor beneficia de cate o cresa medie (fiecare cu o capacitate de 70 de copii). Totodata, cate o cresa mica (pentru cate 40 de anteprescolari) va fi finantata in Pancota, Nojorid, Otelu Rosu, Targoviste, Liesti, Balesti, Baia Sprie, sectorul 3 al municipiului Bucuresti, Balauseri, Solovastru, Targu-Mures, Ardud, Simleu Silvaniei, Hiliseu-Horia, Ogrezeni, Santamaria-Orlea, Garcina, Rafov, Nusfalau, Baia, Dolhasca, Liteni si Moara.
Ministerul Dezvoltarii construieste crese moderne si prietenoase cu mediul inconjurator, in care energia necesara va proveni partial din surse regenerabile, a precizat ministrul dezvoltarii.
In 2021, Ministerul Dezvoltarii a demarat un amplu program pentru construirea de crese, prin care vor creste semnificativ locurile din cresele de stat. Cresele vor fi construite dupa un proiect tip, elaborat de minister, care vine in ajutorul autoritatilor publice locale si care va diminua timpul necesar constructiei.
 
TERAPLASTALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
OCTOMBRIE
2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 170 (Octombrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
viarom
leviatan
Acvatot 2019
leviatan
Ubitech
CELCO 2020
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
hilti
rigips
MAKITA
FRONTALE
BMI_Icopal

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere tamplarie aluminiu