Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Nord Conforest, Strabag si Bog’Art vor sa construiasca noul spital pentru copii din Cluj
Nord Conforest, Strabag si Bog’Art vor sa construiasca noul spital pentru copii din Cluj
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 09 Nov 2023 17:59
Societatea de constructii Nord Conforest si alte doua asocieri de firme avand ca lideri companiile Strabag si Bog’Art au depus oferte de participare la licitatia pentru atribuirea lucrarilor de executie executie pentru edificarea noului Spital Clinic de Urgenta pentru Copii Cluj-Napoca, o structura noua, in sistem monobloc. Valoarea estimata a contractului este de 1,03 miliarde lei. Procedura de atribuire se desfasoara sub incidenta unei clauze suspensive, semnarea contractului de executie urmand a se realiza numai dupa asigurarea sursei de finantare, din fonduri bugetare sau surse europene nerambursabile.
Cei trei ofertanti interesati de acest proiect sunt:
  1. Nord Conforest;
  2. Asocierea: Strabag (lider) - Hospital Technical Solutions - Zublin Romania - DAS - Reinvent Energy -  General Construct - Strabag Sp. zoo, avand ca subcontractant compania KONE Ascensorul;
  3. Asocierea Bog'Art (lider) - DZ Medicale - Dacorum Grup - UTI Construction And Facility Management - CCN Altyapi Yatirimlari - Terratest Geotehnic SA, avand ca subcontractanti companiile Coneco Romania si Schindler Romania. 
 
Licitatia este in etapa de evaluare a celor trei candidaturi, urmand a fi selectata oferta ce amai avantajoasa ca raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 50%, cea tehnica 30%, iar cea de mediu 20%.
Noul spital (S+P+5E+E6 tehnic) va fi edificat in cartierul clujean Borhanci, un teren de 21.408 mp, urmand a avea 506 paturi pentru spitalizare continua, 51 pentru spitalizarea de zi si alte 30 aferente serviciului ATI. Unitatea va avea o suprafata totala desfasurata de 100.543 mp.
Proiectarea spitalului a fost realizata de asocierea formata din companiile Planho Consultores, Professional Limited Company si 4B Consultanta Arhitectura.
 
ALLBIMSISECAMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
BogArt
rigips
concelex
CDS
SIGM
siniat
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
strabag nivel 1
Acvatot 2019
Arduro
konsent
theda mar
viarom
SSAB
noark
ness project
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
EDIT-Structural

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander