Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - Noul Spital de Cardiologie si Oncologie Constanta are finantare si intra in licitatie
Noul Spital de Cardiologie si Oncologie Constanta are finantare si intra in licitatie
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 18 Apr 2024 16:40
Primarul municipiului Constanta, Vergil Chitac, a reconfirmat faptul ca proiectul noului Spital de Cardiologie si Oncologie Constanta beneficiaza de finantare si ca vor incepe lucrarile in curand. Municipalitatea a receptionat proiectul tehnic in baza caruia se va realiza proiectul si, in paralel, pregateste documentatia pentru lansarea achizitiei privind executia lucrarilor. Noul spital va fi construit in urma unei investitii totale de circa 100 de milioane de euro, finantarea fiind asigurata din Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR).
"Noul Spital de Cardiologie si Oncologie devine realitate in perioada imediat urmatoare. Am obtinut banii, incepem lucrarile. Amplasat pe Bd. Aurel Vlaicu, noul Spital de Cardiologie si Oncologie Constanta va avea un regim de inaltime P+M+5E si va dispune de ambulatoriu cu paturi de zi si spitalizare continua, inclusiv ATI (in total, 126 de paturi)", a transmis edilul municipiului Constanta.
Serviciile de elaborare a documentatiei tehnico-economice (SF, proiect tehnic pentru autorizarea lucrarilor, POE, PT si DE, inclusiv asistenta tehnica din partea proiectantului) au fost asigurate de asocierea Bau Stark (lider) - Axdesign Group - Chic Arhitectural Design - Neroli General Solutions - ID Intelligence, cu subcontractantii Legal Assistance, Carmen Geoproiect, Vireo Enviroconsult, Cornel & Cornel Topoexim, KVB Consulting & Engineering, Impact Sanatate, BMA Consulting Energy, Ginicon si Nibaco. Valoarea contractului de proiectare este de 8,43 milioane de lei.
Noul spital va fi amplasat pe Bd. Aurel Vlaicu, in zona Dacia Service, pe un teren de 32.605 mp. Realizarea investitiei presupune construirea unei cladiri compuse din 8 corpuri si cu o suprafata desfasurata 22.105 mp.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
rigips
quadratum
Ubitech
CDS
siniat
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
ness project
concelex
leviatan
noark
viarom
konsent
MAKITA
EDIT-Structural

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander