Agenda Constructiilor
Vineri, 16 Aprilie 2021
 
Home - Stiri - Info-Santiere - ONE Cotroceni Park obtine autorizatia de construire pentru 850 de apartamente
ONE Cotroceni Park obtine autorizatia de construire pentru 850 de apartamente
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 05 Apr 2021 12:55
Compania One United Properties a obtinut autorizatia de construire si pentru componenta rezidentiala a proiectului One Cotroceni Park, proiect imobiliar cu functiune mixta, aflat in prezent in dezvoltare pe locul fostei platforme Ventilatorul. Componenta rezidentiala a proiectului One Cotroceni Park prevede peste 850 de locuinte cu design modern, dispuse pe 11 etaje si etaj tehnic, urmand a fi dezvoltata in mai multe faze.
One Cotroceni Park este unul dintre proiectele inovatoare ale companiei One United Properties si cel mai amplu proiect de regenerare urbana din Bucuresti, care rescrie peisajul urban al cartierului Cotroceni, aducand valoare zonei si comunitatii. „Dezvoltat pe un teren de 5,8 hectare, conceptul multifunctional One Cotroceni Park este creat intr-o abordare holistica de tipul Live / Work / Play, oferind viitorilor rezidenti, dar si angajati, facilitati integrate, de la operatori de food (cantina, cafenele, wine-bar, bistro, restaurante), la fitness si servicii (farmacie, curatatorie, banca), piste de alergare in aer liber, inot si ciclism”, declara Beatrice Dumitrascu, CEO Residential Division One United Properties.
In premiera pentru un proiect semnat One United Properties, One Cotroceni Park va fi direct conectat la viitoarea statie de metrou Academia Militara printr-un pasaj subteran, oferind un nivel ridicat de confort angajatilor si viitorilor rezidenti. Mai mult decat atat, cladirile vor oferi o vedere panoramica asupra Palatului Cotroceni, Gradinii Botanice sau Palatului Parlamentului. Pe harta Bucurestiului se contureaza astfel un nou punct de interes cu beneficii multiple, care va concentra in jurul lui o adevarata comunitate, cu acces la spatii de locuire, lucru si relaxare si care va redefini dezvoltarile imobiliare clasice.
Un adevarat oras in oras, certificat LEED si WELL, cu specificatii tehnice de varf, One Cotroceni Park reprezinta un pol ofertant si pentru segmentul spatiilor de birouri. Localizarea in interiorul inelului central al orasului si accesul direct la metrou, suprafetele flexibile, terasele generoase cu gradini, spatiile verzi, zonele pentru activitati sportive in aer liber sunt doar o parte dintre beneficiile angajatilor si viitorilor chiriasi. Prima faza a proiectului de birouri de 43.000 mp urmeaza sa fie livrata la sfarsitul acestui an si este deja 72% pre-inchiriata. De asemenea, lucrarile celei de-a doua faze au inceput si ele, aceasta urmand a fi livrata odata cu componenta rezidentiala.
Proiectul One Cotroceni Park va gazdui si un mare centru de Office Hospitality si conferinte, un avantaj competitiv in ceea ce priveste eficienta spatiului, caci companiile vor putea utiliza salile de intalniri ale centrului si organiza diferite evenimente de business.
 
ALLBIMVideoConfAC-iulgamma_2021TERAPLASTAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
hilti
cv water 2021
strabag nivel 1
rigips
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
Acvatot 2019
hidroplasto

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
AHK 2018
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere