Agenda Constructiilor
Duminica, 25 Septembrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - OPTIM PM va gestiona proiectarea si reconstructia fabricii Frigoglass din Timisoara
OPTIM PM va gestiona proiectarea si reconstructia fabricii Frigoglass din Timisoara
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 23 Sep 2022 14:29
Frigoglass, producator de echipamente frigorifice comerciale, a numit Optim Project Management sa proiecteze si sa gestioneze reconstructia completa a fabricii din Timisoara, avariata de un incendiu in vara anului trecut. Intregul proiect, incluzand o noua hala de productie si cladirile adiacente care trebuie renovate, au o suprafata totala de 28.000 mp. Hala de productie va fi refacuta in locul celei distruse in incendiu si va avea o suprafata desfasurata totala de circa 18.000 mp. Noua dezvoltare va gazdui, de asemenea, o zona moderna de birouri pentru personalul administrativ, cantina si vestiare, depozite si trei noi docuri de incarcare.
Optim PM va asigura proiectarea generala (inclusiv concept), autorizarea, organizarea de licitatii pentru specialitati, management de proiect (gestionarea unui numar de antreprenori specialisti), managementul costurilor, coordonarea activitatilor de SSM supervizarea santierului.
Inca din faza de concept, Optim PM a propus o suprafata construita optima, fara pierderea capacitatii de livrare a serviciilor, a analizat diferite moduri si oportunitati de a utiliza cel mai bine spatiul existent si a oferit un design flexibil, adaptat amplasamentului.
 
 
"Provocarea a fost sa ne asiguram ca solutiile propuse sunt fezabile din punct de vedere tehnic si economic, obiectivul principal fiind reconstructia fabricii, precum si renovarea cladirilor adiacente", au precizat reprezentantii Optim PM.
In etapa de proiectare, Optim PM a asigurat servicii integrate de Concept Design, proiectare generala completa (arhitectura, structura si proiectare), a efectuat studii de specialitate in conformitate cu cerintele pentru avizarea si autorizarea constructiei si a elaborat bugetul si planul de costuri al investitiei.
Unitatea de productie Frigoglass este planificata sa fie functionala in primul trimestru al anului 2023.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTAUTODESKALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BMI_Icopal
CELCO 2020
leviatan
strabag nivel 1
leviatan
rigips
hilti
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
Acvatot 2019
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere