Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Info-Santiere - ORADEA: Sase oferte, depuse pentru noul Centru de antreprenoriat Piata Cetate
ORADEA: Sase oferte, depuse pentru noul Centru de antreprenoriat Piata Cetate
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 21 Dec 2022 12:40
Sase oferte au fost depuse pentru executia lucrarilor de construire a Centrului de antreprenoriat Piata Cetate. Valoarea estimata este de 88.838.157 lei fara TVA.
In urma anuntului de participare nr. CN1048880, publicat in data de 30 octombrie, privind executia lucrarilor la obiectivul de investitii „Construire centru de antreprenoriat Piata Cetate, reabilitare corp C1 si organizare de santier" eMS ROHU-421, au fost depuse sase oferte.
Data limita de depunere a ofertelor in cadrul procedurii de achizitie publica prin licitatie deschisa a fost 19 decembrie.
 
Ofertele au fost depuse de catre:
1. Constructii Bihor - ofertant unic, avand subcontractanti pe Drumuri Orasenesti S.A, Terratest Geotehnic S.A.;
2. Asociere formata din : Constructii Erbasu - lider de asociere si Euras - asociat 1, avand ca subcontractanti pe Alegra Excim, GHP Intelligent Systems, Romversis Top SRL;
3. Asocierea formata din - Flodor Transcom SRL - lider de asociere si ABED Nego Com - asociat 1, Procons Group - asociat 2, avand ca subcontractanti pe Helion Security SRL, Electrofor;
4. Asocierea formata din Costa V.O.C. Impex - lider de asociere si Kesz Constructii Romania - asociat 1, avand ca subcontractanti pe Alegra Exim, GHP Intelligent, Systems, Saldecor.
5. Asocierea formata din Madlev Cons - lider de asociere si EUD Drumconstruct - asociat 1, S.C. Campeador S.R.L. - asociat 2; Constructorul Salard - asociat 3, avand ca subcontractanti pe: Termopro Edil SRL, Elesal SRL, Florivas, Valcris Ascensoare Servicii SRL, Gan Tradinng SRL, Valcris Ascensoare Comert;
6. Asocierea formata din Precon Transilvania SRL - lider Recon Transilvania SRL - lider de asociere, Lemacons - asociat 1, Termoline - asociat 2, avand ca subcontractanti pe Rimteh SRL, Al.Se.Ro Impex, Comporsa si Grup Constructii Est SA, terti sustinatori: Grup Constructii Est S.A.
Proiectul este implementat de catre Directia Management Proiecte cu Finantare Internationala, fiind finantat prin Programul Interreg V - A Romania - Ungaria, Axa prioritara 3: Imbunatatirea ocuparii fortei de munca si promovarea mobilitatii fortei de munca transfrontaliere (Cooperare in domeniul ocuparii fortei de munca), Prioritatea de investitii 8/b.
Investitia se va realiza in doua etape. Astfel, etapa 1 cuprinde amenajarea si reconstruirea halei C1, care a ars in incendiul din 2020, avand o suprafata de 1.770 metri patrati, amenajarea a 50 de locuri de parcare stradale, cu stationare de scurta durata, construirea statiei de pompare - rezervor de apa, precum si accesul dinspre bulevardul Nufarul spre Cantemir.
In etapa a doua, se va realiza o constructie noua, care va cuprinde o parcare subterana de 161 de locuri, sector de legume-fructe cu 504 mese, sector alimentatie publica, sector produse alimentare cu 34 de spatii comerciale, sector produse nealimentare cu 152 de module comerciale de 6 metri patrati, doua sali de instruire pentru antreprenori in domeniul comercial agricol si birouri pentru persoanele din administratie, plus alei pietonale, spatii verzi si drumuri de acces.
 
TERAPLASTman and machineALLBIMhiltiVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
theda mar
CELCO 2020
viarom
Ubitech
rigips
FRONTALE
BMI_Icopal
strabag nivel 1
CDS
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
Acvatot 2019
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023