Agenda Constructiilor
Marti, 05 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Info-Santiere - PITESTI: Cinci oferte au fost depuse pentru constructia noului stadion Nicolae Dobrin
PITESTI: Cinci oferte au fost depuse pentru constructia noului stadion Nicolae Dobrin
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 21 Sep 2023 06:15
 
Cinci oferte au fost depuse la licitatia pentru atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a noului stadion "Nicolae Dobrin", din Pitesti. Valoarea contractului este de circa 339 milioane de lei (circa 68 milioane de euro), fara TVA. Lucrarile sunt programate sa inceapa imediat dupa finalizarea demolarii constructiei actuale de pe amplasament si pregatirea santierului.
Cei cinci ofertanti care au depus oferte pentru adjudecarea acestui contract sunt:
 
  1. Con-A Operations, avand ca subcontractanti si terti societatile Con-A, PLAN 31 RO, Con-A MEP, Euro Ing, BD & Asociatii Design, KONE Ascensorul, Idea Install, Sports Fields, Helinick, Flexik Automation si Arcadia AEN Architecture & PM;
  2. Asocierea SSAB-AG (lider) - Acer Proje Insaat AS - Bemel AG, avand ca subcontractanti si terti societatile, ZOORK, SSAB International Electric, Electroaxa, Quattro Engineering Solutions, Sports Fields, Vangaz Instal, Inbit si KONE Ascensorul;
  3. Asocierea ACI Cluj (lider) - Bog'Art - UTI Construction and Facility Management - Dico si Tiganas birou de proiectare, avand ca subcontractanti si terti societatile Dianliv Instal, General Instal Comp, KONE Ascensorul, Sports Fields, Abcony Serv si IMSAT Service Cluj SA;
  4. Asocierea Constructii Erbasu (lider) - Terra Gaz Construct, avand ca subcontractanti si terti societatile Popp & Asociatii Consulting Engineers, MC General Construct Alfa, Sectron Guard, Coneco Romania si Schindler Romania.
  5. Asocierea Ubitech Constructii (lider) - Constructii Conico - Leviatan Design -Mithras Build - Conim Partners, avand ca subcontractanti si terti societatile Copraag Entrepreneur, Focus Security Systems, Emgaz Construct, Electroplus si Movi Construct.
 
 
Licitatia este in etapa de evaluare financiara si tehnica a ofertelor, faza stabilita a se incheia pe 26 septembrie 2023, dupa care urmeaza deliberarea si atribuirea contractului.
Cladirea (S+P+3E) va avea o capacitate de 15.200 de locuri pentru spectatori si 457 de locuri de parcare, conform indicatorilor tehnico-economici aprobati la finalul anului trecut. Contractul are o perioada de implementare de 96 luni, din care 7 luni pentru proiectare, 29 de luni pentru executie si o perioada de garantie de buna executie a lucrarilor de 60 de luni. Astfel, lucrarile sunt prevazute a incepe in prima parte a anului 2024, iar inaugurarea stadionului ar putea avea loc in 2026.
 
 
Lucrarile de demolare a fostei arene au inceput deja, acestea fiind asigurate de asocierea Hyatt Development 2011 (lider) - Pro Fortuna Construct, trmenul de finalizare a acestora fiind prevazut catre sfarsitul acestui an. Valoarea contractului de demolare este de 4,56 milioane de lei.
Studiul de Fezabilitate a fost realizat de asocierea Tecon (lider) - Popp & Asociatii - Sam Proiect Grup, avand ca subcontractanti companiile MC General Construct Engineering si BB & Asociatii Design.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
Ubitech
viarom
noark
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
CDS
BALTIC
theda mar
FRONTALE
rigips
strabag nivel 1
leviatan
grundfos

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
BA 2023
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu