Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Prime Kapital dezvolta etapa a doua a Avalon Estate si pregateste constructia Fazei 3
Prime Kapital dezvolta etapa a doua a Avalon Estate si pregateste constructia Fazei 3
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 19 Iun 2024 16:26
Prime Kapital continua dezvoltarea celei de-a doua etape a ansamblului rezidential Avalon Estate, faza ce va cuprinde 3 cladiri cu locuinte variate, de la studiouri duble la townhouse-uri cu 5 camere, toate proiectate de biroul de arhitectura ADN BA. In paralel, compania anunta si startul vanzarilor locuintelor din Faza 2, precum si o noua etapa de dezvoltare, Faza 3, ce va fi demarata la inceputul anului viitor. Complexul este amplasat in zona de nord a Capitalei. 
Faza 2 din Avalon Estate va aduce trei cladiri cu acces din alei preponderent pietonale, intre care si ultima cladire tip T (T1), alaturi de doua cladiri noi de apartamente cu regim redus de inaltime, aducand astfel totalul unitatilor dezvoltate la aproape 70% din proiect. In aceasta etapa de dezvoltare se va finaliza si ultima sectiune a parcului central, care va include o amenajare acvatica conectata cu paraul artificial ce traverseaza parcul. Dincolo de rolul estetic, acesta va avea contribui si la colectare si filtrarea apelor pluviale, inainte de a le elibera in lacul natural de langa proiect.  
Duo-ul de cladiri de apartamente (A2b si A3b) va beneficia de detalii actualizate pe fatade, dar si de noi tipologii de locuinte, in completarea celor deja finalizate. Cele 153 de unitati noi le ofera cumparatorilor oportunitatea de a alege dintr-o varietate impresionanta de tipuri de compartimentare. 
Faza 2 va include, de asemenea, aproximativ 800 mp de spatii comerciale tip boutique, cu dubla orientare, inclusiv catre aleea interioara fara trafic auto.  
"Am depus toate eforturile pentru a ne asigura ca fiecare aspect al acestei dezvoltari reflecta excelenta, de la designul meticulos la facilitatile exceptionale. Cu 352 de unitati deja livrate si locuite, Avalon Estate poate fi comparat cu alte dezvoltari tipice din oras si imprejurimi. Infrastructura de parcare «ascunsa» integrata, spatiile comune si aleile pietonale, drumurile de acces largi, suprafetele mari ale unitatilor, compartimentarea interioara «curata» si plafoanele inalte se traduc in spatii de locuit generoase intr-un cadru incredibil, unic, facand din Avalon Estate singurul proiect cu adevarat car-free din nordul Bucurestiului", explica Maggie Kitshoff, Partener Prime Kapital. 
 
 
In 2023, Avalon Estate a fost premiat in cadrul Anualei de Arhitectura, fiind proiectul castigator al sectiunii "Arhitectura construita/ Arhitectura locuintei colective".
"Mai multe vesti interesante urmeaza pe masura ce ne pregatim sa dezvaluim faza finala din Avalon, la inceputul anului viitor. Aceasta noua faza dinamica va introduce o noua generatie de cladiri cu densitate redusa, extinzand oferta Avalon Estate cu apartamente spatioase pe un singur nivel, cu orientare dubla, adaptate pentru familiile care cauta un stil de viata imbunatatit. De asemenea, vor include optiuni cu trei, patru si cinci camere, aceste cladiri fiind aranjate in jurul curtilor interioare private, similar conceptului de design al cladirilor T,  mentinand spatiile din fata locuintelor si aleile din apropiere fara trafic auto si avand deschidere catre parcul central deja dezvoltat. In paralel, vor fi disponibile spre vanzare locuri de parcare subterane independente si spatii de depozitare suplimentare. Faza 3 va respecta, de asemenea, noile standarde UE 2030 pentru cladiri cu consum energetic aproape zero (NZEB)", a adaugat Maggie Kitshoff.   
In timp ce lucrarile la subsolurile, fundatiile si infrastructura aferenta cladirilor din Faza 2 au fost definitivate deja in 2023, finalizarea intregii faze este estimata pentru ultima parte a anului viitor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
CDS
SSAB
rigips
Acvatot 2019
BogArt
leviatan
Ubitech
theda mar
siniat
Arduro
SIGM
concelex
MAKITA
ness project
konsent
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
viarom

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
econet
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander