Agenda Constructiilor
Sambata, 27 Februarie 2021
 
Home - Stiri - Info-Santiere - QUANTUM: Patru noi proiecte imobiliare integrate, in zona de sud a Capitalei
QUANTUM: Patru noi proiecte imobiliare integrate, in zona de sud a Capitalei
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 16 Feb 2021 10:56
Compania de consultanta imobiliara Sud Rezidential a lansat brandul Quantum Real Estate Group, prin care vizeaza constructia a patru proiecte rezidentiale cu 120 de case si vile si 6 cladiri comerciale in zona Berceni - Vidra, in sudul Zonei Metropolitane a Capitalei, aflata in expansiune.
Cele patru proiecte anuntate sunt denumite Quantum Home Center, Quantum Garden Villas, Quantum Street Mall si Quantum Club Villas Residence, vor ocupa o suprafata de peste 5 hectare, iar in fazele urmatoare proiectul va fi extins pentru edificarea de locuinte cu nivel redus de inaltime pe o suprafata de cateva zeci de hectare, ceea ce va deveni Quantum City Residence.
"Zona metropolitana a Capitalei a cunoscut o extindere considerabila in ultima perioada, iar noile lucrari de infrastructura, precum largirea Soselei Berceni la 4 benzi, constuirea unui pasaj suprateran rutier la Soseaua de Centura si inceperea lucrarilor la Autostrada A0 (inelul median al Capitalei) reprezinta un pas important catre modernizarea si fluidizarea cailor de access catre si dinspre Capitala. In plus, transportul in comun va fi unul dintre atuurile cele mai importante in dezvoltarea acestei zone, fiind deja incepute lucrarile pentru construirea unei noi statii de metrou, chiar la Soseaua de Centura (in zona comunei Berceni), iar de curand autoritatile locale si centrale au anuntat inceperea demersurilor pentru construirea primelor noi statii de metrou in judetul Ilfov, mai exact in comuna Berceni, in apropierea noilor proiecte rezidentiale Quantum Grup", precizeaza reprezentantii Quantum Real Estate Group.
Valoarea initiala a investitiei in achizitia de terenuri a depasit 5 milioane de euro, iar valoarea investitiilor in edificarea proiectelor va fi de ordinul catorva zeci de milioane de euro.
O noutate importanta o reprezinta intentia de a oferi case si vile avand cele mai inalte standarde de calitate si eficienta energetica la un pret accesibil de achizitie. Casele vor beneficia de module inteligente de tipul smarthome, de la unii dintre cei mai importanti provideri la nivel international si vor fi certificate drept "cladiri verzi", indeplinind cele mai ridicate standarde de sustenabilitate, proiectare bioclimatica prin folosirea de materiale de constructie naturale si non-poluante ori non invazive pentru mediu si pentru sanatatea umana, dar si indeplinirea unor standarde foarte ridicate de eficienta energetica de clasa A sau chiar mai ridicate, cu indeplinirea noilor cerinte europene de edificare de cladiri nZEB (near Zero Energy Building).
Primele locuinte atat in Quantum Garden Villas cat si in cadrul proiectului Quantum Club Village Residence vor fi livrate in a doua parte a anului 2021, iar cladirea centrala Quantum Home Center, va fi data in folosinta pana la finalul acestui an. Proiectul comercial Quantum Street Mall urmeza sa fie inaugurat in prima parte a anului 2022.
Finantarea proiectelor (atat a investitiilor, cat si a cumparatorilor) va fi asigurata de catre Credit24h.ro. Avalon Romania Building Industry, va asigura logistica derularii proiectelor, urmand sa livreze toate materialele de constructii si echipamentele necesare pentru construirea acestor ansambluri de locuinte si functiuni complementare.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMgamma_2021AUTODESKVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
Acvatot 2019
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto
hilti
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AHK 2018
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere