Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - SUCEAVA: Investitii de 170 milioane euro pentru constructia a doua spitale noi
SUCEAVA: Investitii de 170 milioane euro pentru constructia a doua spitale noi
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 28 Feb 2023 14:21
Studiile pentru noile spitale de copii si de infectioase de la Suceava au fost finalizate, potrivit presei locale. Cele doua noi sectii vor depasi numarul de 500 de paturi, valoarea totala a investitiei fiind de 170,38 milioane de euro (inclusiv TVA). Serviciile de proiectare pentru cele doua obiective, asigurate de compania Expert Project Team, din Iasi, au inclus si contractarea si realizarea studiilor de teren care premerg studiului de fezabilitate, respectiv de studiului Geotehnic si celui Topografic (vizat OCPI), dar si a studiilor de impact, privind folosirea energiilor alternative, intocmirea documentatiilor pentru obtinerea avizelor si acordurilor de principiu solicitate prin Certificatul de Urbanism aferente respectivului obiectiv de investitii, precum si de analiza cost beneficiu.
Suprafata desfasurata la cladirea cu profil pediatric este de 32.000 mp iar la cea pentru boli infectioase de 11.000 mp. 
Cladirea monobloc cu profil pediatric va avea, potrivit studiului de fezabilitate, regim de inaltime D+P+6E+E7-tehnic, fiind de forma rectangulara. Structura de rezistenta propusa se va realiza din cadre din beton armat cu grinzi si plansee din beton armat. Peretii de inchidere perimetrali ale vor fi realizati din blocuri de BCA, eficiente termic, cu grosime de 30 cm. Finisare fatadelor se va realizare in sistem fatada ventilata, termosistem vata minerala bazaltica 15 cm, panouri compozite de fibrociment montate pe structura metalica. Numarul de paturi va fi de 359 la care se adauga 124 pentru insotitori si 9 CTU.
 
 
Cladirea ce va fi construita pentru sectia de Boli infectioase va fi tot monobloc (D+P+5E+E6-tehnic), dar cu o forma "adaptata la constrangerile sitului pentru o utilizare optima a suprafetei de teren pusa la dispozitie". Structura de rezistenta propusa se va realiza din cadre din beton armat cu grinzi si plansee din beton armat. Numarul de paturi va fi de 100 la care se adauga 11 pentru insotitori.
Perioada de implementare a proiectului este prevazuta la 36 de luni de la data semnarii contractului. 
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
BogArt
konsent
strabag nivel 1
siniat
Acvatot 2019
ness project
MAKITA
CDS
EDIT-Structural
concelex
theda mar
noark
Ubitech
viarom
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander