Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - SYNERGY semneaza contractul si va construi noua cladire a Spitalului Municipal Bacau
SYNERGY semneaza contractul si va construi noua cladire a Spitalului Municipal Bacau
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 23 Apr 2024 16:23
Valentin Ivancea, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Bacau, a semnat contractul pentru finalizarea proiectarii si executiei pavilionului municipal Bacau si integrarea acestuia in ansamblul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Bacau, santier deschis in urma cu peste 15 ani. Antreprenor general a fost desemnata compania Synergy Construct, avand ca subcontractanti si terti companiile Synergy Construction Hungary Kft, Dacorum Grup, D&D Eurocom, DZ Medicale, Agriconstruct, Dasitrade, IFMA, Fast Technical Assistance, Marste si Popaescu & Co.
Valoarea estimata a contractului este de 178,26 milioane de lei, iar durata de implementare a fost stabilita la 16 luni.
"Anul trecut am obtinut finantarea prin PNRR, iar dupa o licitatie presarata cu tot felul de contestatii, care au tinut pe loc mai bine de jumatate de an acest proiect, am ajuns in etapa executiei lucrarilor. (…) Vom construi un modern Pavilion Municipal al SJU Bacau si vom incheia santierul interminabil din ultimii peste 15 ani", a transmis Valentin Ivancea.
La licitatie au fost depuse 3 oferte. Oferta MTE Yapi Ticaret a fost declarata inacceptabila de catre comisia de evaluare, iar o contestatie a fost depusa de cel de-al treilea competitor, asocierea SSAB-AG (lider) - Acer Proje Insaat AS - UNITH2B.
 
 
Pavilionul Municipal Bacau este amplasat in incinta Spitalului Judetean de Urgenta Bacau, pe un teren cu suprafata de 10.651 mp, fiind structurat pe 9 tronsoane de cladire despartite prin rosturi structurale, cu regim de inaltime S+P+5E, a caror suprafata totala construita desfasurata este de 25.882 mp. Conform Caietului de sarcini, vor fi executate lucrari de reabilitarea termica si eficientizarea energetica a cladirii existente pentru a atinge standardul NZEB+, modificarea si adaptarea spatiilor interioare ale cladirii existente la specificul noilor functiuni conform studiului de complementaritate, realizarea unor sisteme de producere a energiei din surse regenerabile, refacerea instalatiilor (de securitate la incendiu, ventilare-climatizare, sanitare de alimentare cu apa si canalizare, electrice interioare si de curenti slabi, BMS), precum si realizarea sistemului de management energetic integrat pentru cladiri.
Proietant general este compania Popaescu & Co, iar studiul geotehnic a fost elaborat de compania Laforservice Comanesti. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
ness project
ERBASU CONSTRUCT
rigips
quadratum
siniat
Acvatot 2019
konsent
concelex
leviatan
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
viarom
Ubitech
noark
theda mar
strabag nivel 1
CDS

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander