Agenda Constructiilor
Joi, 18 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - CNAIR: Investigatii geotehnice pentru realizarea SF al autostrazii Brasov-Bacau
CNAIR: Investigatii geotehnice pentru realizarea SF al autostrazii Brasov-Bacau
Infrastructura Publicat de AG&F 01 Iul 2022 10:45
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) ia primele masuri in teren dupa ce Asocierea Search Corporation - Primacons Group a solicitat rezilierea contractului de servicii pentru elaborarea studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic de executie pentru Autostrada Brasov - Bacau, informeaza Agerpres. Potrivit unei postari pe pagina sa de Facebook, incepand cu aceasta saptamana, CNAIR a mobilizat pe traseu o echipa de specialisti care, impreuna cu reprezentanti ai ocoalelor silvice, verifica „la pas”, in teren elementele necesare pentru realizarea investigatiilor geotehnice.
„Urmeaza sa fie stabilite zonele de acces pentru realizarea forajelor si identificate resursele necesare pentru realizarea forajelor. Echipele vor inventaria in teren si conditionalitatile de relief sau de orice alta natura”, noteaza CNAIR.
Potrivit sursei citate, toate aceste elemente trebuie sa fie cunoscute si cuantificate pentru estimarea unei valori juste, inaintea lansarii unei noi proceduri de achizitie publica pentru atribuirea unui nou contract.
„Pentru urgentarea finalizarii studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic, in documentatia pentru noua procedura de licitatie se vor regasi inclusiv informatiile deja cunoscute printre care si varianta de traseu finala, identificata deja inainte de rezilierea contractului cu Asocierea Search Corporation - Primacons Group”, se mai arata in postare.
 
VideoConfAC-iulTERAPLASTAUTODESKALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
CELCO 2020
leviatan
BMI_Icopal
rigips
leviatan
FRONTALE
hidroplasto
MAKITA
strabag nivel 1
viarom
ERBASU CONSTRUCT
hilti

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere