Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Iulie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - CONSTRUCTII ERBASU: Contract de 63 milioane lei pentru reabilitare strazi in Craiova
CONSTRUCTII ERBASU: Contract de 63 milioane lei pentru reabilitare strazi in Craiova
Infrastructura Publicat de AG&F 19 Iul 2018 07:57
Antreprenorul Constructii Erbasu, din Capitala si Erpia SA - Craiova au castigat recent un contract cu o valoare de atribuire de 63.290.920 lei - acordat de municipalitatea din Craiova - ce prevede implementarea proiectului denumit „Reabilitare si modernizare strazi si alei din municipiul Craiova (PT+executie) - acord-cadru”. Se vor asigura astfel servicii de proiectare si executie a unor lucrari de reabilitare si modernizare a infrastructurii rutiere/pietonale din Craiova, in cadrul a trei loturi, in zonele de nord, sud si vest ale municipiului, conform caietului de sarcini nr. 72218/26.05.2017 si DALI aprobat, pe fiecare strada in parte. Autoritatea contractanta (Primaria Craiova) anunta ca achizitia serviciilor de proiectare si executie este necesara pentru reabilitarea si modernizarea strazilor si aleilor din municipiul Craiova.
„Dezvoltarea continua a municipiului Craiova a condus la realizarea de strazi noi sau la prelungirea celor existente. Construirea rapida a locuintelor de cartier a condus la realizarea de strazi cu pavaje din bolovani de rau, din pietris, sau numai din pamant, fara a se putea realiza o structura rutiera moderna. Din aceasta cauza, traficul se desfasoara in conditii foarte dificile si cu viteza mult diminuata. De asemenea, pe strazile vechi, pavate cu bolovani de rau, a fost introdusa apa curenta si canalizare menajera, refacerea acestora nefiind la parametrii initiali. Prin realizarea lucrarilor de reabilitare si modernizare, se asigura un aport deosebit la dezvoltarea zonei, sporeste siguranta circulatiei localnicilor, se imbunatatesc semnificativ conditiile de trafic si de circulatie a pietonilor. De asemenea accesul echipajelor de interventie de urgenta (salvare, pompieri, politie) va fi mai facil in caz de necesitate. Reabilitarea si modernizarea strazilor si aleilor din municipiul Craiova se va realiza in amplasamentul existent, fara a se parasi ampriza existenta a strazilor. Elementele geometrice atat in plan, cat si in profil longitudinal si transversal vor fi adaptate la amplasamentul existent, astfel incat proprietatile riveranilor sa nu fie afectate, iar instalatiile electrice din zona sa nu fie necesar a fi mutate”, informeaza edilii din Craiova.
Avand in vedere aceste cerinte, autoritatea contractanta a primit trei oferte, din care doar una a fost declarata admisibila si, in final, castigatoare, pe baza criteriului de atribuire „cel mai scazut pret”. In cazul Erpia SA - Craiova (lider de asociere pentru consortiul format cu Romasco Concept), s-au primit patru oferte, din care doua admisibile De asemenea, municipalitatea craioveana a publicat anterior, pentru aceasta licitatie, un anunt de participare in Jurnalul Oficial al UE (JO) cu nr. 2017/S151-313565, din 9.08.2017, iar contractul a fost atribuit, mai precis, la 12 iulie a.c. In ceea ce priveste compania Constructii Erbasu, aceasta va putea subcontracta circa 18% din valoarea totala a contractului ce-i revine (25.531.734,91 lei), catre firmele colaboratoare anuntate in prealabil, respectiv Grafic Tends, pentru servicii de proiectare si asistenta tehnica (procent de 2,5%) si Erbasu Edil Construct SA, pentru lucrari de reabilitare si modernizare strazi si alei - partial (procent de 15%). Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulAUTODESKALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BMI_Icopal
MAKITA
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
viarom
hilti
strabag nivel 1
FRONTALE
Acvatot 2019
hidroplasto
CELCO 2020
leviatan
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere