Agenda Constructiilor
Luni, 15 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - Contracte de consultanta de 140 milioane lei pentru proiecte de apa din estul tarii
Contracte de consultanta de 140 milioane lei pentru proiecte de apa din estul tarii
Infrastructura Publicat de Elena Icleanu 25 Ian 2024 06:25
Doua contracte majore de supervizare si asistenta tehnica in implementarea proiectelor de apa si canalizare din zona de est a tarii, cu o valoare cumulata de aproape 140 de milioane de lei, vor fi semnate in perioada urmatoare. Licitatiile sunt publicate deja in SEAP si se afla in diferite faze de atribuire. Lucrarile urmeaza a fi realizate in judetele Bacau si Vaslui.
Cel mai mare dintre contracte, cu o valoare estimata la 86 milioane de lei, vizeaza atribuirea serviciilor de asistenta tehnica pentru managementul proiectului si supervizarea contractelor de lucrari din cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Vaslui, in perioada 2014-2020, implementat de operatorul regional Aquavas. Durata de implementare a proiectului este de 78 de luni. Contractul de finantare a fost semnat in decembrie 2022.
Serviciile de supervizare si asistenta tehnica vizeaza proiectele de executie de lucrari la sistemele de alimentare cu apa din Husi, Codaesti, Rebristea si Miclesti, la sursele si aductiunile de apa din Vaslui, precum si la statiile de epurare a apelor uzate Husi, Vaslui si Dumesti.
O singura asociere de consultanti a depus oferta pentru adjudecarea acestor lucrari: Pro Toby (lider) - Euro Finance Advisors - Meta Engineering - BRL Ingenierie - Urban Connect - Acruta & Tapia Ingenieros, avand ca subcontractanti companiile Wessling Romania, Flarom Advertising si Gauss.
Oferta este in etapa de evaluare financiara si tehnica, programata a se incheia la data de 31 mai 2024. In cazul in care aceasta va fi desemnata conforma, contractul se va semna pana la jumatatea acestui an.
Consultantii vor asigura lucrari de pregatire a proiectelor si estimare a costurilor de executie, vor supraveghea activitatile de pe santiere, precum si asistenta tehnica pe intreaga perioada de executie a lucrarilor, dar si in perioada de garantie.
 
Peste 53 milioane lei pentru supervizarea extinderii retelelor utilitare din Bacau
Un contract cu o valoare estimata de 53,6 milioane de lei a fost atribuit de Compania Regionala de Apa Bacau SA asocierii Pro Toby (lider) - Urban Connect - Acruta & Tapia Ingenieros - Euro Finance Advisors - Meta Engineering, pentru asigurarea serviciilor de asistenta tehnica pentru managementul proiectului, publicitate si supervizarea contractelor de lucrari pentru Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Bacau, in perioada 2014-2020. Durata de implementare a contractului este de 64 de luni. La licitatie a mai fost depusa o oferta, apartinand asocierii Romair Consulting (lider) - Technital.
Serviciile de consultanta ce vor fi atribuite vizeaza lucrarile de extindere si modernizare a retelelor de alimentare cu apa si canalizare din municipiul Bacau, dar si din localitatile Margineni, Fantanele, Letea Veche, Magura, Hemeius, Sarata, Buchila, Nicolae Balcescu, Galbeni, Gioseni-Tamas, Faraoani, Cleja, Fundu Racaciuni, Racova-Garleni, Blagesti, Buhusi, Traian, Bogdanesti, Secuieni, Darmanesti, Dofteana, Targu Ocna, Targu Trotus, Tuta, Viisoara, Casin, Gura Vaii, Moinesti, Poduri, Magiresti, Ardeoani, Zemes, Barsanesti, Livezi, Balcani, Campeni, Tescani, Saucesti, Filipesti, Racaciuni si Orbeni.
Contractul de supervizare a fost atribuit la data de 19 ianuarie 2024.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
Ubitech
MAKITA
CDS
CONCEPT STRUCTURE
siniat
quadratum
EDIT-Structural
viarom
leviatan
rigips
ness project
concelex
strabag nivel 1
theda mar
noark
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
econet
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander