Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - TADECO Consulting: Asistenta tehnica pentru implementarea proiectelor Aquabis
TADECO Consulting: Asistenta tehnica pentru implementarea proiectelor Aquabis
Infrastructura Publicat de Elena Icleanu 31 Ian 2024 13:50
Asocierea formata din companiile Tadeco Consulting (lider) - Resourcing Environmental Consulting - Clean Aqua Project va asigura asistenta tehnica pentru managementul proiectului si supervizarea lucrarilor pentru Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Bistrita-Nasaud. Cele trei companii au castigat licitatia cu o oferta comerciala de 23,16 milioane de lei (fara TVA) si vor asigura serviciile de consultanta pentru o perioada de 52 de luni pentru toate contractele de executie care se implementeaza de catre Aquabis pe PDD (Programul de Dezvoltare Durabila - care continua POIM).
Reprezentantii Tadeco Consulting - Radu Dan Paunescu (administrator) si Andrei Rusu (reprezentant) au semnat contractul de consultanta cu conducerea Aquabis, operatorul regional care va gestiona implementarea proiectului.
Conform contractului, cele trei companii vor asigura asistenta tehnica pentru supervizarea lucrarilor in toate etapele de pre-constructie, constructie si post-constructie). De asemenea, vor actualiza Master Planul in aria de operare in vederea realizarii Master Planului judetului Bistrita-Nasaud, Strategia privind Managementul apelor uzate industriale in aria de operare, precum si sistemul de management al pierderilor in retelele de apa si apa uzata.
Compania Aquabis SA va beneficia, in perioada 2021-2027, de fonduri europene de peste un miliard de lei, pentru investitii in extinderea si modernizarea retelelor de apa si canalizare din regiunile pe care le administreaza. Lucrarile vizeaza extinderea statiilor de epurare a apelor uzate (SEAU), reabilitarea de statii de tratare si clorinare a apei, dar si constructia si reabilitarea retelelor de alimentare cu apa si canalizare din orasele Bistrita, Singeorz-Bai si Beclean si din comunele Livezile, Bistrita Bargaului, Josenii Bargaului, Lechinta, Micestii de Campie, Sanmihaiu de Campie, Budesti, Teaca, Matei, Milas, Chiochis, Sieu-Magherus, Budacu de Jos, Mariselu, Sieu Odorhei, Sieu, Tiha Bargaului, Cosbuc, Feldru, Parva, Rebrisoara, Runcu Salviei, Salva, Telciu, Maieru, Rodna, Lesu, Ilva Mica, Ilva Mare, Lunca Ilvei, Poiana Ilvei, Branistea, Ciceu Giurgesti, Ciceu Mihaiesti, Negrilesti, Petru Rares, Uriu, Caianu Mic, Spermezeu, Tarlisua, Zagra, Nimigea.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
konsent
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
concelex
quadratum
noark
Acvatot 2019
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
viarom
MAKITA
ness project
leviatan
rigips
EDIT-Structural
strabag nivel 1
CDS

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
top 500
ef-de-n
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander