Agenda Constructiilor
Marti, 26 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - Schneider Electric il numeste pe Marc Garner Senior VP al diviziei Secure Power
Schneider Electric il numeste pe Marc Garner Senior VP al diviziei Secure Power
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Stelian DINCA 12 Ian 2023 14:41
Schneider Electric l-a numit pe Marc Garner in functia Senior Vice President al diviziei Secure Power din Europa. Garner are o experienta vasta in cadrul companiei, el face parte din echipa Schneider Electric de 17 ani si, din 2005, a ocupat mai multe pozitii de conducere in cadrul organizatiei.
In noua sa pozitie, Marc va conduce divizia Secure Power a Schneider Electric in Europa, lucrand cu liderii din urmatoarele zone: CEEI, DACH, Franta, Iberia, Irlanda, Italia si Marea Britanie, pentru a construi centrele de date sustenabile ale viitorului. Prin cunostintele si experienta sa in intreaga regiune, precum si prin activitatea sa in domeniul vanzarilor, este capabil sa ajute clientii din Europa sa treaca peste provocarile create de criza energetica si sa contribuie la eforturile de sustenabilitate din zona centrelor de date.
Cel mai recent rol al lui Garner a fot cel de VP Secure Power Division pentru Marea Britanie si Irlanda, postura in care condus prima echipa Major Pursuits a companiei, coordonand, de asemenea, activitatile legate de centre de date si energie critica. Aici a lucrat direct cu clientii cheie, inclusiv cu organizatii hyperscale, colocare si utilizatori finali, pentru a indeplini cerintele legate de eficienta, sustenabilitate si rezilienta a centrelor de date si pentru a impulsiona cresterea in intreaga zona.
In calitate de SVP, Marc va fi responsabil pentru APC, cea mai important marca Schneider Electric pentru solutii de infrastructura fizica, precum si pentru sursele de alimentare neintreruptibile (UPS) monofazate si trifazate, solutiile de edge computing si activitatile tranzactionale din Europa. Echipa sa va colabora cu o serie de parteneri Schneider Electric, inclusiv cu partenerii de solutii IT din programele Elite si Alliance, cu distribuitorii si cu specificatorii, pentru a stimula cresterea in cadrul canalelor IT, OT si ET din regiune.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulman and machineALLBIMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
noark
CDS
strabag nivel 1
rigips
leviatan
MAKITA
BALTIC
FRONTALE
grundfos
Ubitech
Acvatot 2019
leviatan
viarom
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
BA 2023
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica