Agenda Constructiilor
Luni, 23 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - AUSTROTHERM pune in functiune al treilea site de productie in Arad
AUSTROTHERM pune in functiune al treilea site de productie in Arad
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 13 Nov 2017 11:53
Austrotherm, principalul furnizor de izolatii termice din Europa Centrala si de Est, pune in functiune fabrica cu numarul 21 din grup si cu numarul trei in Romania. Data de 7 noiembrie reprezinta data oficiala a deschiderii de la Arad, eveniment care marcheaza prezenta Austrotherm in regiunea Banat / Transilvania. Fabrica creeaza aproximativ 20 de noi locuri de munca. Austrotherm continua sa-si extinda pozitia in Romania printre primii trei producatori de materiale de izolatie EPS si XPS. „Costurile de transport sunt un factor competitiv decisiv in Romania, pana acum am lasat literalmente bani pe drumul de livrare spre vest si, in special, de-a lungul Carpatilor ", explica DI Gerald Prinzhorn, Director General al Grupului Austrotherm. Costul logistic fiind unul dintre motivele importante pentru alegerea locului de productie din Arad.
“Preluarea capacitatii de productie a companiei Von Meister si utilizarea resurselor existente si a tehnologiei de productie au reprezentat o buna oportunitate pentru expertii nostri de a optimiza capacitatile existente si de a introduce standardul de calitate Austrotherm. Cererea de sisteme de izolatii de inalta calitate a crescut constant in Romania in ultimii trei ani. Exista, de asemenea, un potential in domeniul renovarii termice, neutilizat inca.
Locatiile noastre din Bucuresti si Horia sunt deja utilizate la capacitate maxima, iar cu punctul de lucru din Arad suntem nu numai mai aproape de clientul din vestul tarii, dar putem asigura livrarea produselor la standarde Austrotherm intr-un timp scurt si in aceasta zona. Formam acum un triunghi geografic perfect pentru Austrotherm.”
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimghid_proiectareACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere