Agenda Constructiilor
Miercuri, 12 August 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BRAVO EUROPA: Acoperisuri de 40.000 de euro livrate pe santierul Big Build
BRAVO EUROPA: Acoperisuri de 40.000 de euro livrate pe santierul Big Build
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 28 Nov 2017 16:19
Bravo Europa, producator si distribuitor specializat in solutii metalice de acoperire si placare, a sustinut cel mai mare eveniment de constructie accelerata din Europa - Big Build, din cadrul Habitat for Humanity. In perioada 2 si 6 octombrie, pe santierul din cartierul Izvoare, din Bacau, o echipa de specialisti a grupului de companii a lucrat pentru a finaliza cele 36 de case. Acestia au facut posibila o viata mai buna pentru 117 parinti si copii, din 36 de familii cu venituri reduse, care vor avea la dispozitie locuinte moderne si calduroase.
Grupul de companii Bravo Europa, care sustine de peste 10 ani proiectele de responsabilitate sociala si nevoile societatii din tarile in care activeaza, a alocat initiativei de anul acesta a Habitat of Humanity - Big Build, un buget de 40.000 de euro, pentru asigurarea invelitorilor tuturor locuintelor.
“In esenta, orice activitate economica are la baza o serie de necesitati sociale si umane. Din acest motiv, noi consideram ca este de datoria fiecarei companii de succes sa contribuie, in masura resurselor de care dispune, la sustinerea si dezvoltarea societatii. Sustinerea proiectelor de tip CSR reprezinta una dintre principalele valori ale culturii organizationale Bravo Europa care va continua sa investeasca in acestea pe termen lung. Sustinerea societatii si a nevoilor acesteia reprezinta una dintre cele trei directii de implicare vizate de politica de responsabilitate sociala a grupului.” a declarat Adrian Minuta, CEO Bravo Europa.
In total, au fost utilizati peste 3.600 de metri patrati de tigla metalica Bel Profile Classic, produsele avand o durata estimata de viata de 80 de ani si o garantie de 20 ani. Inca de la inceputul proiectului compania a sustinut aceasta initiativa cu materialele necesare realizarii acoperisurilor si furnizarea de asistenta tehnica necesara finalizarii proiectului. In total, in cadrul proiectului au fost implicate 10 persoane din cadrul echipei BRAVO. In cele 5 zile, au fost construite, sub indrumarea tuturor celor 100 de specialisti in constructii, 36 de case cu 2 si cu 3 camere, in regim duplex, triplex si cvadruplex.
Despre Bravo Europa
Bravo Europa este un grup international de companii, detinut de un fond de investitii cu sediul in Viena. Compania este un producator si distribuitor specializat in solutii metalice pentru acoperisuri si placari. Pe parcursul a 16 ani de activitate, Bravo Europa a devenit furnizor lider al pietei DIY in Europa, fiind prezent in 16 tari si atingand peste 1500 de puncte de vanzare. Grupul detine in prezent 5 companii in Romania, Germania, Republica Ceha, Austria si Bulgaria.Gama completa de produse contine sisteme de invelitori, sisteme de colectare a apei, produse pentru acoperiri, placari si imprejmuiri, solzi metalici, tabla faltuita si accesorii si este comercializata sub marcile Bel Profile si Bravo.
Despre Habitat for Humanity
Habitat for Humanity este o organizatie non-profit prezenta in 70 de tari, cu misiunea de a eradica locuirea precara. De 21 de ani in Romania, Habitat for Humanity Romania construieste, reabiliteaza, ofera consultanta, suport tehnic si deruleaza programe de eficienta energetica si de preventie si raspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile. Cu sprijinul a peste 32.000 de voluntari, Habitat for Humanity Romania a ajutat pana acum peste 69.000 de oameni sa aiba o casa decenta sau sa isi imbunatateasca conditiile de locuit.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulCOVID-19AUTODESKallbim
ROCKWOOL 196
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
hilti
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
strabag nivel 1
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
AHK 2018
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere