Agenda Constructiilor
Duminica, 05 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - EURO-Constructii si EURO-Fereastra 2018 isi deschid portile pe 15 mai
EURO-Constructii si EURO-Fereastra 2018 isi deschid portile pe 15 mai
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 11 Mai 2018 08:00
Publicatiile specializate Agenda Constructiilor si Fereastra organizeaza, la data de 15 mai 2018, „Conferinta Internationala despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii” si „Conferinta Internationala despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra”. Evenimentele vor fi urmate de o festivitate de premiere, in cadrul carora vor fi decernate Trofeul EURO-Constructii 2018, respectiv Trofeul EURO-Fereastra 2018 si vor fi inmanate Diplome de Excelenta pentru a rasplati excelenta in afaceri a companiilor active in aceste domenii si in sectoarele conexe.
Evenimentele vor avea loc la Hotel Radisson Blu, Sala Atlas, incepand cu ora 8:00.
 
In cadrul conferintelor vor fi abordate teme referitoare la perspectivele pietei de constructii si sectorului de tamplarie din Romania /UE, in contextul necesitatii alinierii la standardele europene referitoare la eficienta energetica, respectiv dezvoltarea durabila. De asemenea, vor fi prezentate tendintele actuale si potentiale pe plan intern /international si principalele directii de actiune pana in anul 2030. Un subiect de actualitate il reprezinta, in contextul actual, modificarile legislatiei de protectie la foc si impactul acestora asupra constructiilor. Printre conferentiari se afla oficiali ai administratiilor centrale si locale, reprezentanti ai unor institute de cercetare specializate din Europa, precum si ai principalelor asociatii /patronate din constructii, instalatii si arhitectura. Participa peste 300 de invitati, reprezentand factori de decizie din partea autoritatilor si companiilor importante din domeniu.
 
Manifestarile se deruleaza sub auspiciile parteneriatelor cu Institutul pentru Tehnica Ferestrelor IFT Rosenheim - Germania, Interconnection Consulting Group - Austria (companie de cercetare si consultanta) si Buildings Performance Institute Europe (BPIE) - Belgia.
 
Partenerii evenimentelor sunt Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Vata Minerala din Romania (APIVMR), companiile Sisecam Flat Glass, Aluprof, AGC Flat Glass, Holcim Romania SA, Grundfos Pompe Romania, Implenia Romania, New House Design Project, Roto Romania, Siemens Building Technologies, Kingspan, Teraplast SA, Hautau, Bitt-Bau, Vinarte si altele, respectiv BRD Groupe Société Générale si organizatia umanitara Habitat for Humanity Romania.
Conferintele beneficiaza de sprijinul a numeroase asociatii profesionale si patronate din industria constructiilor.
 
Trofeul EURO-Constructii va fi decernat in cadrul a patru sectiuni de premiere, urmand a fi laureate cele mai importante companii care s-au remarcat in domeniile: dezvoltare & afaceri, inovatie si tehnologie, sustenabilitate & CSR, marci de incredere - Reliable Brands.
 
Trofeul EURO-Fereastra va fi decernat in cadrul a cinci sectiuni de premiere: dezvoltare & afaceri, inovatie si tehnologie, sustenabilitate & CSR, Reliable Brands si top producatori.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMCOVID-19TeraSteelACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere