Agenda Constructiilor
Vineri, 10 Iulie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - EVENIMENT AHK: Eficienta energetica in industrie - Bucuresti, 04 iunie 2019
EVENIMENT AHK: Eficienta energetica in industrie - Bucuresti, 04 iunie 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 03 Iun 2019 15:58
„Eficienta energetica in industrie” este titlul simpozionului organizat de AHK Romania la Hotel CARO in data de 04 iunie 2019, intre orele 8:30 si 16:00, in sala Grand Ballroom.
Simpozionul reprezinta cea de-a doua etapa a evenimentului initiat si finantat de Ministerul Federal al Economiei si Energiei din Germania ce se adreseaza firmelor romanesti si germane interesate sa dezvolte afaceri bilaterale in domeniul eficientei energetice in industrie, avand ca scop promovarea pe plan local a sistemelor si produselor germane destinate cresterii eficientei energetice.
Cuvantul de deschidere a evenimentului va fi rostit de Sebastian Metz, directorul general AHK Romania si de Swantje Kortemeyer, atasatul economic al Ambasadei Republicii Federale Germania la Bucuresti.
Simpozionul vine in deschiderea delegatiei de afaceri si doreste sa contribuie la stabilirea unor prime contacte intre consumatorii energetici din Romania, specialistii in energie si firmele romanesti, prezente in sala si companiile germane. La eveniment vor fi prezenti reprezentanti ai guvernului federal alaturi de experti germani si romani care vor expune atat aspectele legislative actuale, cat si solutiile tehnice si experientele concrete privind eficienta energetica in procese industriale.
Domnul Vicepresedinte ANRE, Zoltan Nagy-Bege, va oferi participantilor o viziune de ansamblu asupra eficientei energetice din Romania la ora actuala si va vorbi despre activitatea ANRE si despre noutatile legislative in domeniu, iar specialistii germani vor veni in contrapartida cu o prezentare a eficientei energetice in Germania precum si exemple practice privind eficientizarea energetica in industria din aceasta tara. De asemenea se va vorbi despre posibilitati moderne de stocare a energiei.
Panelul final le va oferi in special firmelor din Germania oportunitatea de a afla cum pot patrunde mai usor pe piata din Romania, la ce trebuie sa fie atenti cand isi cauta un partener roman, care sunt diferentele dintre modul de business roman si cel german.
Cele sapte firme germane care doresc sa intre, respectiv sa isi consolideze pozitia pe piata din Romania, isi vor prezenta pe scurt sistemele si produsele. Pentru o mai buna informare privind respectivele companii, va rog sa gasiti anexat scurte prezentari ale acestora.
In perioada imediat urmatoare simpozionului, firmele germane urmeaza sa aiba intalniri bilaterale cu posibili parteneri, firme din Romania. Reprezentantii firmelor germane vor fi insotiti de angajati ai AHK Romania.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19bluebeamVideoConfAC-iulTeraSteelAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
elmas 2017
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
rigips
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
hilti
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere