Agenda Constructiilor
Sambata, 19 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - STIRIXIS a realizat proiectul de modernizare a 80 de centre ENEL Flagship
STIRIXIS a realizat proiectul de modernizare a 80 de centre ENEL Flagship
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 21 Iun 2019 13:25
Grupul STIRIXIS, Compania Internationala premiata pentru Strategie, Design si Executie, dezvaluie conceptul sau unic pentru Magazinul ENEL Flagship din Romania. Acest lucru a fost anuntat la un eveniment de afaceri al grupului Stirixis din Romania la Athenee Palace Hilton Bucuresti.
Conceptul noilor magazine, implementat la nivelul intregii retele de peste 80 de unitati, s-a bazat pe consolidarea unei experiente pozitive si unice a clientilor prin crearea unui model retail prietenos si confortabil, care pune accentul pe ideea unui serviciu personalizat insotit de utilizarea tehnologiei avansate.
“Realizarea proiectului de modernizare a magazinelor Enel din Romania a fost o adevarata provocare pentru echipa noastra de arhitecti. Am inceput cu diferite magazine, de dimensiuni si forme din intreaga tara si am creat un concept retail bazat pe comunicarea valorilor Enel, precum si pe optimizarea experientei clientilor. In ultimul an ne-am concentrat pe realizarea proiectului de magazin concept din centrul Bucurestiului si credem ca este unul dintre cele mai bune magazine de retail din Europa. Suntem mandri de rezultatul si recunoasterea colaborarii noastre cu Enel si asteptam cu nerabdare sa realizam asemenea proiecte de anvergura si pentru alte companii”, a declarat Alex Athanassoulas, CEO al Grupului STIRIXIS.
Ultimul an a fost unul de succes pentru Grupul STIRIXIS nu numai in Romania, ci si in celelalte 23 de tari in care compania este prezenta cu diverse proiecte. Pana acum, grupul a finalizat peste 650 de proiecte din Rusia in Nigeria si din Scandinavia in Oman, Emiratele Arabe Unite si Arabia Saudita, in aproape toate industriile. Lista celor mai apreciate proiecte de catre clienti, dar si de catre specialisti, este completata de lantul de centre medicale Emerald din Romania, precum si de lantul de patiserii Mister Baker din Emiratele Arabe Unite, ambele proiecte premiate pe plan international.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ghid_proiectareLicente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere