Agenda Constructiilor
Joi, 20 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - CHRYSO: Circa 17 milioane de euro pe piata locala a aditivilor pentru betoane
CHRYSO: Circa 17 milioane de euro pe piata locala a aditivilor pentru betoane
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 09 Iun 2015 14:42
Piata locala a aditivilor pentru ciment si betoane a inregistrat o crestere de 5% in 2014, comparativ cu anul anterior, din punct de vedere cantitativ, in timp ce valoarea segmentului nu a depasit 17 milioane de euro, potrivit datelor companiei Chryso Romania, important furnizor local de produse chimice pentru constructii si subsidiara locala a grupului francez Chryso. "Evolutia sectorului de aditivi pentru betoane este strans legata de piata cimentului, in special a celui livrat vrac. Din pacate, neexistand o asociatie a producatorilor si importatorilor de aditivi si produse chimice pentru constructii, este dificil de realizat o evaluare exacta a domeniului. Toti competitorii din domeniu calculeaza dupa algoritmi proprii valoarea pietei, cu acuratete mica, dar asumata", a declarat Costel Moise, director general al Chryso Romania, companie cu sediul in judetul Prahova, la Aricestii Rahtivani.
In acest context, afacerile firmei s-au majorat cu 38,3% in 2014 fata de nivelul din 2013, pana la 8,85 milioane de lei, potrivit datelor Ministerului Finantelor Publice. "Vanzarile din 2014 au depasit asteptarile noastre, anul trecut fiind prezenti in mai multe proiecte noi, de referinta. Pentru 2015 speram sa avem cel putin o evolutie similara celei de pe piata constructiilor, chiar daca se pare ca marile proiecte raman, pentru moment, in stand-by", a mai spus Costel Moise. Din punct de vedere al distributiei regionale, livrarile Chryso Romania sunt realizate preponderent in zona de sud a tarii, insa societatea are capacitatea de a furniza materiale la nivel national.
Compania livreaza aditivi atat pentru piata producatorilor de betoane, cat si pentru industria cimentului, avand o prezenta solida in fabricile de elemente prefabricate. "Gama noastra de superplastifianti Chryso Premia reprezinta deja o referinta in domeniu. Avem o colaborare foarte buna cu grupul Carpatcement in randul producatorilor de ciment si dezvoltam solutii pentru diverse aplicatii, inclusiv pentru Lafarge si Holcim", a precizat managerul companiei.
In 2015, conducerea Chryso Romania are in vedere lansarea sistemului denumit "Fill & Free Technology" (patentat de grupul francez), destinat pietei producatorilor de prefabricate, precum si a unei game de activatori pentru fabricantii de ciment.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
theda mar
BogArt
konsent
rigips
MAKITA
ness project
EDIT-Structural
viarom
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
noark
CDS
concelex
quadratum
Acvatot 2019
siniat
leviatan

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
top 500
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander