Agenda Constructiilor
Joi, 18 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - FLOREA Grup inaugureaza noua fabrica Petra Pavaje, investitie de 10 milioane euro
FLOREA Grup inaugureaza noua fabrica Petra Pavaje, investitie de 10 milioane euro
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 28 Sep 2021 10:44
Florea Grup a inaugurat, recent, cea de-a treia fabrici Petra Pavaje. Aceasta este localizata in comuna Vladimirescu din judetul Arad si reprezinta o investitie de peste 10 milioane euro, pe o platforma industriala de 100.000 mp. Petra Pavaje Arad este cea mai eficienta si mai moderna fabrica de prefabricate de beton din vestul tarii. Capacitatea fabricii este de 6.000 mp/zi. Produsele care ies pe poarta fabricii sunt atat pavaje standard si premium, cat si elemente pentru gradina, borduri sau elemente pentru garduri. Toate produsele au garantie 5 ani si sunt insotite de certificari CE si ISO.
Tehnologia folosita este de ultima generatie si este dezvoltata in colaborare cu producatori de top din Germania. Fluxul tehnologic al fabricii este integral automatizat, pentru a asigura o calitate optima a produselor.
Alaturi de liniile de fabricatie de la Alba Iulia si Ploiesti, Petra Pavaje poate produce 18.000 mp/zilnic, ceea ce o pozitioneaza intre cei mai mari producatori de materiale de constructii din Romania. Un alt avantaj competitiv pe care fabrica de la Arad il aduce companiei este logistica. Depozitul generos de la Arad permite asigurarea unui stoc permanent de marfa, dar si depozitarea comenzilor pentru clientii care achizitioneaza pavajul in extrasezon. Fiind vorba de materiale de constructii cu o greutate mare, proximitatea e un element esential in a putea oferi produsele Petra Pavaje la un pret competitiv, oferta comerciala variind in functie de distanta la care este transportata marfa. In plus, timpul de livrare este redus, Petra Pavaje dispunand de o flota auto performanta, specializata pe transportul sigur si rapid al materialelor de constructie.
Fabrica are un impact minim asupra mediului. Gratie tehnologiei de ultima ora folosite aici, eficienta energetica a utilajelor este ridicata. Gradina expozitionala va fi una dintre cele mai mari din tara, cuprinzand si spatiu verde generos. Mai mult, in timp ce vizitatorii isi pot gasi inspiratia pentru amenajarea gradinilor, masinile electrice pot fi lasate la incarcat. Toate fabricile Petra Pavaje sunt dotate cu statii de alimentare electrice care pot fi folosite gratuit de catre vizitatori. Mai mult, pentru a reduce amprenta de carbon asupra mediului, o parte din flota auto a companiei Florea Grup este integral electrica.
Petra Pavaje are in prezent 3 fabrici localizate in Alba Iulia, Ploiesti si Arad. In plus, compania dispune de depozite proprii in Cluj Napoca, Sibiu si Deva.
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
SIGM
CONCEPT STRUCTURE
SSAB
EDIT-Structural
CDS
Arduro
leviatan
strabag nivel 1
theda mar
BogArt
quadratum
concelex
noark
ness project
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
Acvatot 2019
konsent
siniat
MAKITA
rigips
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander