Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - HOLCIM isi extinde divizia de betoane prin preluarea activelor Betonexpres
HOLCIM isi extinde divizia de betoane prin preluarea activelor Betonexpres
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 07 Apr 2023 10:27
Holcim Romania isi extinde divizia de betoane cu o noua achizitie prin care a preluat activele, angajatii si echipamentele aferente producerii si comercializarii de betoane apartinand Betonexpres SRL, unul dintre cei mai importanti producatori de betoane din zona Floresti, judetul Cluj.
„Orasul Cluj este de mai multi ani unul dintre cele mai dinamice din tara, cu o crestere continua atat in zona rezidentiala precum si in cea industriala, dar si cu un potential mare de dezvoltare in viitor. Oferim clientilor nostri cea mai diversa gama de produse verzi din intreaga industrie, suntem un partener de drum lung pentru cei care au nevoie de solutii performante si de aceea ne dorim extinderea intr-una din cele mai dinamice zone de constructii din Romania”, a declarat Anca Alexandru, Director Divizia Betoane Holcim Romania.
Activitatea noului punct de lucru preluat va continua ca parte integranta din activitatea operationala Holcim Romania, urmand un proces de retehnologizare menit sa contribuie la modernizarea productiei locale in acord cu standardele de sustenabilitate si siguranta in munca ale Grupului Holcim Romania.
Betonexpres SRL functioneaza de peste 15 ani pe piata de betoane din Cluj, devenind in timp unul dintre principalii producatori locali de betoane, cu focus pe livrarea de solutii pentru zona Floresti, una dintre cele mai dinamice zone de constructii din judet.
 
SISECAMhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
MAKITA
quadratum
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
strabag nivel 1
concelex
ERBASU CONSTRUCT
noark
BogArt
konsent
viarom
siniat
rigips
theda mar
CDS
EDIT-Structural
ness project

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander