Agenda Constructiilor
Luni, 29 Mai 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - LEROY MERLIN deschide astazi cel de-al 20-lea magazin din Romania, la Brasov
LEROY MERLIN deschide astazi cel de-al 20-lea magazin din Romania, la Brasov
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 13 Mai 2022 10:53
Leroy Merlin, retailer specializat in constructii, decoratiuni si gradinarit, deschide astazi, 13 mai, cel de-al 20-lea magazin din Romania si al doilea din municipiul Brasov. Noul magazin este situat in cartierul Astra, pe Calea Bucuresti nr. 134, si va fi deschis de luni pana sambata in intervalul 07:00-21:00 si duminica intre 08:00 si 20:00.
In magazinul Leroy Merlin Brasov Astra, clientii vor avea acces la o oferta diversificata de peste 23.000 de produse din categorii de interes cat mai variate precum: materiale de constructii, gradinarit, decoratiuni, unelte, produse pentru renovarea casei, solutii pentru proiecte de casa (bai si bucatarii) si multe altele. Totodata, noul magazin din Brasov include showroom-ul de bucatarii DELINIA iD, marca proprie, fiind un concept nou, disponibil in prezent doar in aceasta unitate.
Prin deschiderea noului magazin, brasovenii din partea de sud a orasului vor avea posibilitatea de a gasi mai aproape produsele de care au nevoie, intr-un singur loc. De asemenea, acestia vor putea beneficia si de alte servicii utile in cadrul magazinului: serviciul gratuit de mixare vopsea, serviciul de inchiriere unelte, serviciul de ferestre PVC la comanda, cel de debitare a lemnului sau serviciul de finantare prin partenerul Oney.
Clientii Leroy Merlin Brasov Astra vor avea acces si la solutiile alternative de cumparare, precum: Rezerva si Ridica, prin care acestia isi pot rezerva produsele dorite in magazin cu ridicare personala ulterioara in doua ore, Comanda telefonica - pentru cei care doresc sa plaseze telefonic o comanda rapida, Comanda online cu livrarea produselor la domiciliu sau aplicatia mobila Leroy Merlin care ofera acces la toate produsele disponibile in magazin, dar si la sectiunea “Inspiratie” dedicata articolelor si tutorialelor video pentru idei si solutii in proiecte de amenajare si renovare pentru casa si gradina.
„Incepand din 13 mai, ii asteptam pe toti brasovenii si nu numai in noul magazin Leroy Merlin din cartierul Astra din Brasov sa descopere si sa se bucure de toate produsele din oferta si serviciile de care au nevoie pentru crearea unui camin. Rolul nostru este sa ii ajutam pe toti clientii nostri sa-si imbunatateasca locuinta prin solutii potrivite pentru planurile lor de amenajare sau constructie. Noul magazin va beneficia si de un nou concept in premiera, showroom-ul de bucatarii DELINIA iD, marca proprie, un proiect calitativ si responsabil cu produse din lemn certificat 100%. Cel de-al doilea magazin in municipiul Brasov marcheaza deschiderea celei de-a 20 unitati din tara, fiind un nou pas in strategia noastra de dezvoltare prin care ne dorim sa devenim prima optiune a romanilor in ceea ce priveste solutiile de bricolaj si amenajare a locuintelor”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.
Conform reprezentantilor Leroy Merlin, noul magazin se desfasoara pe o suprafata totala de 7.000 metri patrati, iar acesta dispune si de un numar de circa 300 de locuri de parcare.
Noul magazin Leroy Merlin din Brasov beneficiaza si de o pozitie avantajoasa, aflandu-se in partea de sud a orasului, in proximitatea oraselor Sacele, Predeal si a celorlalte statiuni de pe Valea Prahovei, fiind o alternativa in plus pentru cei interesati de produsele comercializate de retailer.
Potrivit companiei, magazinul Leroy Merlin Brasov are peste 100 de angajati bine pregatiti si instruiti, care vor asigura consultanta pentru o experienta de cumparaturi cat mai eficienta a clientilor.
In urma cu sapte ani, in 2015, retailerul a deschis primul magazin Leroy Merlin din Brasov – Grivitei, acesta fiind dispus pe o suprafata de 10.000 mp. Astfel, odata cu deschiderea noii unitati, Brasovul devine cel de-al treilea oras din provincie, dupa Cluj-Napoca si Craiova, in care Leroy Merlin este prezent cu doua magazine, ceea ce confirma inca o data interesul brasovenilor pentru oferta si serviciile retailerului.
 
hiltiVideoConfAC-iulvailantALLBIMman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
strabag nivel 1
rigips
viarom
Ubitech
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
grundfos
FRONTALE
BALTIC
theda mar
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023