Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - Leroy Merlin estimeaza o crestere de 50% a vanzarilor magazinului din Targoviste
Leroy Merlin estimeaza o crestere de 50% a vanzarilor magazinului din Targoviste
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 25 Nov 2021 12:15
La sase luni de la deschiderea magazinului din Targoviste, Leroy Merlin, retailer specializat in constructii, decoratiuni si gradinarit, anunta ca inregistreaza cu 15% mai multi clienti in fiecare luna. Pentru urmatoarele sase luni, compania estimeaza o crestere de cel putin 50% a vanzarilor din magazinul Leroy Merlin Targoviste, comparativ cu cele sase luni de la deschidere.
Potrivit reprezentantilor companiei, toate categoriile de produse comercializate de Leroy Merlin s-au bucurat de succes in randul targovistenilor, insa s-au remarcat in mod special produsele de gradinarit. Compania anunta ca va dezvolta in viitorul apropiat segmentul dedicat produselor de bucatarie, introducand noi game, dar si un serviciu nou ce va asigura montarea acestora.
In primele sase luni de la deschidere, pe primul loc in topul celor mai solicitate servicii de clientii magazinului din Targoviste a fost serviciul Rezerva si Ridica, mai ales in contextul pandemiei, prin care acestia isi pot rezerva produsele dorite din magazin cu ridicare personala ulterioara. Pe langa acest serviciu, targovistenii mai au la dispozitie si alte solutii alternatice de cumparare precum Comanda online, ce ofera acces la o paleta larga de peste 30.000 de produse cu livrare la domiciliu oriunde in Romania sau Comanda telefonica pentru cei care doresc sa plaseze rapid o comanda cu ridicare din magazin a produselor sau cu livrare la domiciliu.
Din tendintele analizate de retailer in cele sase luni, similar cu clientii magazinelor din Bucuresti sau Ploiesti, dambovitenii pun un accent ridicat pe nivelul inalt de performanta a serviciilor de livrare.
„Magazinul Leroy Merlin din Targoviste functioneaza foarte bine inca de la deschiderea sa in luna mai, fapt care ne-a ajutat sa ne indeplinim deja obiectivele de business propuse pentru acest an. In fiecare luna atragem cu 15% mai multi clienti care se bucura de produsele si serviciile noastre din Targoviste, insa potentialul pietei din regiune si din imprejurimi este unul urias si este inca departe de a fi atins la capacitatea sa maxima,. Suntem foarte multumiti de noul format de magazin pe care l-am deschis in oras, iar pentru urmatoarele sase luni estimam un nivel al vanzarilor in crestere cu cel putin 50%, dar si extinderea echipei locale”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.
In prezent, in magazinul Leroy Merlin Targoviste lucreaza 100 de angajati care asigura cele mai bune servicii pentru clientii din zona. Pentru anul 2022, compania isi propune sa deschida noi posturi care vor fi disponibile in departamentele de vanzari si logistica.
Saptamana aceasta, Leroy Merlin a introdus in magazinul din Targoviste colectiile cu tematica specifica Sarbatorilor de iarna, inclusiv campania de vanzare sustenabila si reutilizare a brazilor uscati de Craciun. Astfel, clientii care achizitioneaza un brad natural de Craciun din magazinul Leroy Merlin Targoviste sau din magazinul online www.leroymerlin.ro, incepand cu 22 noiembrie 2021, au optiunea sa il returneze in magazin in perioada 3-31 ianuarie 2022, urmand a fi rasplatiti cu un voucher in valoare de 25 de lei. Voucher-ul poate fi emis dupa returnarea bradului in baza cardului digital de client si a documentelor care atesta cumpararea produsului, fiind valabil pentru cumparaturi in magazin, dar si pentru comenzile online, in perioada 3 ianuarie-14 februarie 2022.
 
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
Acvatot 2019
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
ness project
EDIT-Structural
MAKITA
strabag nivel 1
Ubitech
noark
siniat
CDS
rigips
viarom
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
leviatan

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
top 500
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander