Agenda Constructiilor
Miercuri, 28 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - MENATWORK schimba numele firmei Arca Studio Construct in Menatwork Solutions
MENATWORK schimba numele firmei Arca Studio Construct in Menatwork Solutions
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 02 Mar 2022 06:15
Producatorul de materiale pentru constructii Menatwork anunta schimbarea numelui companiei Arca Studio Construct, principala societate comerciala a grupului, in Menatwork Solutions. In acest context Grupul initiaza un amplu proiect de consolidare a imaginii si identitatii Menatwork. Intentia este de comunica, intr-un mod cat mai simplu si unitar, capacitatea Menatwork de a genera solutii complete si de a garanta rezultate clientilor prin implicarea directa pe toata desfasurarea procesului: de la productie, achizitie, consultanta, vanzare si pana la montaj. In plus, schimbarea numelui si derularea intregii activitati de comert sub numele Menatwork face mult mai usoara identificarea si asocierea de catre clienti si parteneri a serviciilor si produselor oferite.
"Pentru noi, Menatwork inseamna o identitate, un spirit, un mod de lucru, de aceea sa revenim la numele pe care il cunosc toti partenerii nostri a fost un pas natural, care trebuia facut. Intr-o perioada cu transformari atat de rapide si radicale, Menatwork este o constanta - sinonima cu responsabilitatea, calitatea si produsele inovatoare in permanenta anticipare a cerintelor pietei", a declarat Monica Grafu, Directorul Grupului Menatwork.
In cei 28 de ani de activitate, Menatwork s-a implicat in realizarea de proiecte in domeniile rezidential, medical, hotelier, office, sportiv, industrial, comercial, cultural si public, iar rezultatele se vad in proiecte importante ca: rezidentialele One Mircea Eliade Bucuresti (sisteme gips-carton), Barbu Vacarescu (sisteme gips-carton), Cloud 9 (placa rezistenta la apa si foc AquaFire), Hercesa Residence (structura gips-carton, adezivi, hidroizolatie), Belveo Brasov (sisteme gips-carton), Neo Mamaia (tavane metalice), cladirile de bioruri Renault (pardoseli suprainaltate), H Victoriei (pardoseli tehnice), Iride Business Park (tavane metalice), Sema Park (pardoseli tehnice), Global Worth Campus (gips-carton, plafoane metalice), noul resort hotelier Novum by the Sea (plafoane metalice), cladirile culturale Casa Filipescu-Cesianu, Castelul Corvinilor, Hunedoara, stadionul Steaua (tavane metalice, ceramica, adezivi) si stadionul Rapid (gips-carton, accesorii), Piata Progresul Bucuresti (tavane metalice).
Potrivit datelor companiei, procesul de implementare a noii identitati Menatwork Solutions va implica, in urmatoarea perioada, modificarea elementelor de identitate vizuala pentru toate filialele comerciale din tara. Astfel, toate cele 6 showroom-uri Arca Studio Construct (cate doua in Bucuresti si Cluj-Napoca si cate unul in Constanta si Craiova) vor fi actualizate cu noul logo ce se identifica cu logoul traditional Menatwork.
***
Grupul de firme Menatwork include, in prezent, 9 societati, cu un portofoliu complex de produse si servicii pentru constructii si instalatii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Parcul administrativ si industrial din Bucuresti, pe care isi desfasoara activitatea firmele grupului, se intinde pe o suprafata de 90.000 mp. In fabricile si reteaua de distributie ale Grupului Menatwork activeaza peste 350 de angajati. Menatwork detine si propria retea comerciala in Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova si Constanta.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
noark
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
rigips
FRONTALE
quadratum
Ubitech
theda mar
top 500
viarom
concelex
MAKITA
CDS
strabag nivel 1
top 500
top 500
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander