Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - OMV: 170 milioane lei pentru achizitia de tevi din otel pentru conducte de transport
OMV: 170 milioane lei pentru achizitia de tevi din otel pentru conducte de transport
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 18 Sep 2019 06:12
Autoritatea contractanta OMV Petrom SA organizeaza o licitatie deschisa, cu o valoare totala estimata de 170.280.000 lei, pentru atribuirea unui contract sub forma de acord-cadru care vizeaza cumpararea de produse pentru conducte magistrale pentru petrol (cod CPV: 44166000-1), mai precis de tevi din otel pentru conducte de transport titei si gaze.
Astfel, dupa cum precizeaza entitatea contractanta, se vor furniza tevi din otel pentru conducte de transport titei si gaze, adecvate in industria de petrol si gaze, fiind utilizate la sistemele de productie utilizate in zonele de productie aflate in exploatare. Se estimeaza ca pe durata de valabilitate a acordului-cadru sa fie atribuite un numar de aproximativ 12 contracte subsecvente (aproximativ 1-3 contracte subsecvente pe an). Primul contract subsecvent se estimeaza a fi atribuit in primele 4 luni de la data semnarii acordului-cadru.
Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificari/ informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire cu 19 zile inainte de data-limita stabilita pentru depunerea ofertelor. Entitatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari/informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire pana in a 10-a zi inainte de data-limita de depunere a ofertelor. Entitatea contractanta nu va raspunde la solicitarile de clarificari transmise dupa data-limita stabilita, in asa fel incat va raspunde doar la solicitarile de clarificari adresate de operatorii economici pana la termenul stabilit, conform prevederilor art. 29, alin. 3) din HG nr. 394/2016.
Data-limita de depunere a ofertelor sau cererilor de participare la aceasta procedura este 4 noiembrie 2019, ora 15.00.
In ceea ce priveste procedura, entitatea contractanta transmite ca un operator economic poate participa la procedura numai daca este inregistrat in SEAP. Un ofertant poate depune oferta formulata in limbile romana si engleza. De asemenea, pentru vizualizarea documentatiei de atribuire incarcata in SEAP, operatorii economici trebuie sa aiba instalat un program necesar vizualizarii fisierelor semnate electronic, acest program fiind disponibil pe site-urile de internet ale furnizorilor de semnatura electronica. Operatorii economici care descarca documentatia de atribuire direct din atasamentul la anuntul de participare publicat in SEAP au obligatia de a urmari in SEAP atasarea diverselor comunicari facute de entitatea contractanta, ca urmare a unor solicitari de clarificare cerute de unii potentiali ofertanti. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
MAKITA
theda mar
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
concelex
viarom
ness project
quadratum
rigips
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
noark
CDS
siniat
leviatan

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander